Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne može više šutjeti

Mataniću prekipjelo: Influencerstvo koje hoće stvari džaba - rezervirano je za šljam

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/10
01.09.2020.
u 09:35

Redatelj se na Facebooku osvrnuo na situaciju u kojoj je jedan restoran u Poreču odbio suradnju s influencericom Doris Stanković

Influencerica Doris Stanković koju je restoran u Poreču odbio za suradnju, glavna je tema ovih dana i na društvenim mrežama. Svoj osvrt na ovu  situaciju već je dao lovac "Potjere" Dean Kotiga koji se odlično našalio na račun Doris, a na Facebooku je o ovoj cijeloj situaciji svoj osvrt dao i redatelj Dalibor Matanić. Kaže kako mu je cijela ova priča prelila čašu i postavlja pitanje zašto najbolji glumci i glazbenici u Hrvatskoj nisu influenceri.

- Ova influenserska spodoba (kažu da joj je ime Doris Stanković) što je pokušala ucjenjivati restoran Cotton club u Poreču koji ju je na sreću odbio - meni je osobno prelila čašu. U ime naših roditelja i njihovih roditelja - radničke klase koja je sve svoje morala zaraditi RADOM - pozivam vas da mi se pridružite u lobiranju kod svih tzv. klijenata. imamo jako puno poznanstava. RH će uskoro biti u ekonomskoj krizi pa ćemo ovaj problem u miru osvijestiti svim restoranima, salonima, slastičarnicama, barovima, putničkim agencijama, bankama...svima. Zašto najbolji glumci nisu influenseri? Zašto najbolji glazbenici nisu influenseri? Zato što je influenserstvo koje hoće stvari džaba - rezervirano za šljam. Ako mislite da vam je dizajnirana fotografija na Instagram storyu bitnija od fakulteta - brišite odmah svoje bijedne profile. Naš cilj je da nitko od ovih spodoba ne dobije išta besplatno. Neka nitko tko se nije školovao (samostalno ili na račun svojih roditelja) ne pomišlja da je u redu da dobije išta besplatno svi vi koji mislite da vam je broj pratitelja prednost nad radnim narodom - vidjet ćete uskoro u kakvoj laži živite u ime naše djece koju pokušavamo naučiti etici i radu obećajem vam da ćete izgubiti klijente neradnička bagro, a vi u restoranu u Poreču - osobno vam obećajem da ću vam napraviti promet - poručio je redatelj u svom osvrtu na ovu situaciju. 

Podsjećamo, hrvatska influencerica je svojim videima na TikToku privukla pažnju javnosti. Naime, Doris se na boravku u Poreču javila jednom restoranu i ponudila suradnju. Tražila je točnije besplatno jelo za označavanje restorana na Instagramu, a kad je stigao odgovor restorana nije joj se svidio.

Foto: Daniel Pavlić

 

Ključne riječi

Komentara 50

DU
Deleted user
09:43 01.09.2020.

Ne bih htio biti zloban, ali baš ti slojevi (glumci, redatelji, glazbenici i sl.) su notorno znani kao oni koji vole da im se servira besplatno po restoranima, hotelima, kafićima... Valjda je to neki boj za takav "muktaški" status odnosno osjećaju se ugroženo od online influencera. Tko meni ne vjeruje, nek porazgovara s ugostiteljima o toj tematici.

Avatar 0svetnik Ernesta Fulira
0svetnik Ernesta Fulira
10:41 01.09.2020.

Zlocesto i bezobrazno dijete danas se politicki korektno zove - hiperaktivno. Mushkarac kojeg privlaci drugi muskarac ( .eder), danas se politicki korektno naziva - pripadnik LGXYZBТ zajednice, Lijencina, niskoristi, nesposobna i narcisoidna kokoš, k tome posvuduša, danas se politicki korektnono naziva - influencerica.

Avatar taqa
taqa
09:56 01.09.2020.

Ja sam jučer nazvao dvadesetak restorana, mislio sam počastiti desetak prijatelja i svi su me odbili. Htio sam ih malo reklamirati preko Facebooka i nitko ne želi da me počasti. Gdje ide ovaj svijet?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije