Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGLEDA ISCRPLJENO

Pjevačica pozirala u grudnjaku i gaćicama pet dana nakon poroda i pokazala trbuh

Foto: DPA/Pixsell
1/7
01.09.2020.
u 08:00

Pjevačica Katy Perry i glumac Orlando Bloom prije pet dana postali su roditelji djevojčice Daisy.

Kao i većina novopečenih roditelja, besane noći i neispavana jutra su ispred pjevačice Katy Perry i glumca Orlanda Blooma koji su prje pet dana postali roditelji djevojčice Daisy. Sretna vijest osvanula je na službenom Twitter profilu UNICEF-a čiji su Perry i Bloom ambasadori, a ponosna mama danas je fanove iznenadila Instagram pričom na kojoj pozira pred ogledalom s grudnjakom za izdajanje i u gaćicama.

Foto: Instagram screenshot

"Ispunjeni smo ljubavlju zbog sigurnog i zdravog dolaska naše kćeri na svijet", kazali su u izjavi presretni par koji je djevojčici nadjednuo ime Daisy (tratinčica) i Dove (golubica), a mnogi pratitelji raspravljaju o pozadini te odluke pa su složni da se radi o Katienoj pjesmi "Daises".

Par je u travnju saznao da će dobiti djevojčicu, a njihova ljubavna priča započela je 2016. godine. Zaruke su pale na Valentinovo 2019., a 2017. su imali kratak prekid zbog kojeg se pjevačica osjećala na rubu te je priznala kako je pomišljala na samoubjstvo.

Priznala je kako je prije tri godine, nakon prekida sa sadašnjim zaručnikom Orlandom Bloomom, bila u teškom psihičkom stanju i razmišljala je o samoubojstvu. Bio je to period u kojem je izdala i svoj novi album koji nije ispunio očekivanja i sve je to utjecalo na pjevačicu kojoj su se po glavi vrtjele jako crne misli. – Toliko sam dala se privatno i poslovno da sam bila na rubu nakon prekida s Orlandom, s kojim sada čekam bebu. Bila sam uzbuđena zbog novog albuma i na kraju se i taj san srušio i slomila sam se potpuno – izjavila je Perry.

Dodala je kako joj je vjera pomogla da se vrati na dobar put i da opet počne cijeniti samu sebe.

– Zahvalnost mi je spasila život i da nisam to pronašla u sebi, odala bih se vlastitoj tuzi i sigurno bih skočila u propast – rekla je pjevačica.

S glumcem Orlandom Bloomom mediji su je prvo povezivali u siječnju 2016. godine kada su ih zajedno snimili na dodjeli Zlatnih globusa, a da su zajedno, potvrdili su u svibnju iste godine kada su zajedno došli na filmski festival u Canessu. Prekinuli su u 2017. godini, ali nakon što su nekoliko mjeseci bili razdvojeni ipak su se pomirili i sada će do biti i prinovu. Orlando je na Valentinovo 2019. godine zaprosio Katy s prstenom koji je navodno vrijedan pet milijuna dolara, a pjevačicu je zaprosio ispred cijele njene obitelji. Iz braka s manekenkom Mirandom Kerr glumac ima sina Flynna kojem je devet godina.

 


 


 

Ključne riječi

Komentara 1

ET
etika
10:35 01.09.2020.

"Prekinuli su u 2017. godini, ali nakon što su nekoliko mjeseci bili razdvojeni ipak su se pomirili i sada će do biti i prinovu" Dragi vecernji.hr, uz naslov da je pjevačica pet dana nakon poroda i pokazala trbuh te podnaslovv da su prije pet dana postali roditelji pročitam da će DO BITI prinovi?? Upitao bih je li naslov i podnaslo jedino relevantno tiskana riječ o kojoj treba obratiti pozornost ili možda je dosta i sama fotografija. Dodatno riječ do biti nije isto što i dobiti učili su nas u osnovnoj školi. Hvala unaprijed.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije