Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENADILA SVE

Martinu Tomčić upitali kakav je zapravo odnos nje i Bilmana, ono što je ona napravila nitko nije očekivao

Foto: Davor Višnjić/Pixsell
1/7
09.01.2020.
u 18:34

Ovime je po mnogima najstroža članica žirija ipak pokazala kako nije sve onako kako ispada na kameri.

Četveročlani žiri našeg najgledanijeg showa Supertalent u emisijama često ostavljaju dojam da se ne slažu baš najbolje. 

Posebno, Davor Bilman i Martina Tomčić komentarima često uskaču jedni drugima u riječ zbog čega je publika mislila kako nisu u dobrim odnosima. Voditeljici Miji Kovačić sada u napokon otkrili je li to istina.

Naravno, jasno je da se žiri ne može u svemu slagati i da će doći do pokojih oštrih komentara, no javnost su zaintrigirale iskrice koje su često frcale između ova dva člana žirija. 

Voditeljica emisije 'Backstage s Miom' za Novu TV u pauzi od snimanja upitala ih je je li istina da su njih dvoje doista neprijatelji ili je to samo gluma.

- Najbolje je da to pitate Martinu. Jedini odgovor zna Martina - odgovorio je kratko Bilman nakon čega je Mia otišla do Martine.

- Tko je to? - odgovorila je šaljivo Martina na prvu, no poslije je gestom razjasnila sve. Naime, Martina se okrenula prema Bilmanu i poljubila ga u obraz.

Foto: Nova TV screenshot

Ovime je po mnogima najstroža članica žirija ipak pokazala kako nije sve onako kako ispada na kameri

Komentara 4

CR
CroVictoria
20:45 09.01.2020.

Vi svi kao da ste u nekom sukobu interesa... samo za javnost niste.

CR
CroVictoria
20:13 09.01.2020.

Davore, dobro glumite :)

Avatar Burviles
Burviles
22:56 09.01.2020.

mene jedino čudi zakaj danas nije pjevala u kazalištu,pa ona je operna pjevačica ili je to samo gluma a da pjevati i nezna !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije