Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nemirni duh

Martina Validžić: O nogometu sam učila od 40 muškaraca

Martina Validžić (1)
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
26.06.2010.
u 10:00

Svestrana novinarka ne zna što znači dosađivati se, a posao najbolje obavi kad radi ‘pet do dvanaest’. Kako se ne zna izležavati, Martina neradne nedjelje provodi svirajući u punk-rock bendu koji još nema ime

Prešaltati se s glazbe na nogomet HTV-ovoj novinarki Martini Validžić nije bio problem, pa tako s Marinom Medved Pulić radi uvodne priloge utakmica na Svjetskom prvenstvu u kojima predstavljaju zemlje iz kojih dolaze momčadi. Znanje o nogometu, kojega je ponosan fan, usavršila je prateći prošli SP u Njemačkoj, kad je u ekipi od 40 ljudi bila jedina žena.

– To mi je bio jedan od najdražih zadataka u deset godina koliko sam u novinarstvu. Svako jutro budila sam se u drugom gradu, priloge smo montirali na parkiralištu i svaku večer imala sam javljanje uživo. Tempo je bio “tutta forza”, ali osjećaj adrenalina bio je genijalan. Volim raditi “pet do dvanaest”, tad sam najbolja – priča Martina koja je angažmanom u “Afroviziji” dobila priliku okušati se i kao redateljica, jer Marina i ona sve priloge osmišljavaju same, u suradnji sa snimateljem. – Uživam u isprobavanju raznih kostima. Urednik Bruno Kovačević dopustio nam je da se igramo i mislim da smo uspjele pokazati kolika smo djeca – kaže novinarka koja, iako utakmice ne gleda zbog nogometaša, ima svoje favorite, i to među “starom gardom”.

– Mojem tipu muškarca najviše bi odgovarao Francuz Eric Cantona. Možda nije prezgodan, ali je njegova osobnost dovoljna da bude mačo – otkriva. Ipak, savršen muškarac nije ni Francuz ni nogometaš, već Nijemac i pjevač. – Frontmen grupe Rammstein Till Lindemann moj je muškarac iz snova – ističe. Koncert njezinog idola u Berlinu bio joj je jedan od najboljih, a u nezaboravnom sjećanju ostao joj je i nastup grupe Faith No More u Sloveniji. – Išla sam u drugi srednje i roditeljima sam slagala da idem van, a otišla sam u Ljubljanu. Povela sam i sestru Josipu, koja je tada išla u osmi razred – prisjeća se Martina kojoj je ljenčarenje strano. –

 Da cijeli dan provedem izležavajući se i gledajući tv, vani bi trebala biti mećava. Zadnji put kad nisam imala što raditi bilo je prije deset godina – kaže.

Ključne riječi

Komentara 4

HE
hermenegildo
12:23 26.06.2010.

.... za pohvalu je kada \"honorarci - vječiti stdudenti\" zarađuju na privremenom radu u Javnim službama, ALI da li je to GLUMATANJE HRT-a, sa pervanom, malikom, tarikom, starletama od tridesetak godina, neprimjereno bahatim, da bahatim komentatorima moglo koštati pretplatnike malo manje od 35 milijuna kuna, naime iako su Slovenci sudjelovali na world cupu njihova je TV objavila da njih prijenos košta 2,1 mil. eura, , pa ispada da mi uvijek sve najskuplje plačamo!!!!!!!!!!!!!!

OB
-obrisani-
15:20 26.06.2010.

pizdarija.

DU
Deleted user
15:34 26.06.2010.

jesi , jesi...a i oni su svašta naučili od tebe...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije