Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaštitni znak

Martina iz 'Ljubav je na selu' progovorila o Siniši i trepavicama koje su svi komentirali

Foto: RTL
1/5
27.03.2023.
u 12:02

Sa Sinišom se zbližila na zajedničkom tulumu, počeli su pričati i plesati pa je shvatila da si karakterno odgovaraju što kod Ivana nije primijetila. Dodala je i da joj ne smeta razlika u godinama između nje i Siniše. U jednom intervjuu otkrila je i detalje o svojim trepavicama koje su bile iznenađenje gledateljima, a komentirali su ih i neki farmeri.

Martina Bede nije uspjela pronaći zajednički jezik s farmerom Ivanom kojem je pisala pa je u posljednji čas odlučila otići na drugu farmu - kod Siniše i tako unijela dramu među njegove kandidatkinje. 

"Malo sam se razočarala u Ivana – kada sam vidjela kako si ugledao zlatnu djevojku", rekla je Martina najmlađem farmeru koji je odlučio izbaciti upravo nju u showu. Sa Sinišom se zbližila na zajedničkom tulumu, počeli su pričati i plesati pa je shvatila da si karakterno odgovaraju što kod Ivana nije primijetila. Dodala je i da joj ne smeta razlika u godinama između nje i Siniše. 
U jednom intervjuu za RTL. hr otkrila je i detalje o svojim trepavicama koje su bile iznenađenje gledateljima, a komentirali su ih i neki farmeri. 

- Moje trepavice zapravo nisu tolika tajna, kupim ih u drogeriji i sama si ih lijepim, nisu nadograđene trajno. Volim imati tako dugačke trepavice, mislim da su mi oči tako ljepše i one su moj zaštitni znak - kazala je te dodala da ne postoji neki poseban nekakav poseban tretman za održavanje takvih trepavica. 

- Pa ne postoji, nosim ih dok mislim da izgledaju uredu i to je uglavnom oko tjedan dana i onda ih bacim u smeće i kupim druge.
Bede je dodala i da se voli šminkati, a da to uglavnom traje oko 20 minuta. 

- Volim se šminkati i to uglavnom traje dvadesetak minuta. Obavezno stavim puder, svoje trepavice i naravno ruž.

Inače, u jednoj od posljednjih epizoda ovog showa, Siniša se našao na meti Paulininih prozivki. "Martina je šutjela jer je i ona bila u igri", dodala je Paulina. Sa Sinišom je do kraja druženja izgladila situaciju pa je Siniši jela i ruke, doslovno. Paulini i Vesni dodijelio je jednu sobu, a Martini njezinu, drugu spavaću sobu. Siniša je objasnio da je Vesnu i Paulinu spojio jer su bliže godinama te imaju svoje teme. "To što me stavio samu, ne mislim da će mi ući u sobu", komentirala je Martina. "Možda se po noći i privučem u sobu kod Martine, nikad se ne zna", najavio je Siniša i potom legao dok ga je mlada kandidatkinja češkala.

VIDEO Kći Toma Cruisea slavnog oca godinama ne viđa zbog pravila sekte, a pokušali su ga izvući iz toga

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Nashorn
Nashorn
12:40 27.03.2023.

Ljepotica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije