Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Plesu sa zvijezdama

Tamara Loos odjenula haljinu koju je prije 11 godina nosila Severina, odmah se javila i pjevačica

Foto: Instagram
1/4
27.03.2023.
u 09:30

Matija Vuca unikatnu haljinu dizajnirala je prije 11 godina za Severinu, a novi život odlučio joj je udahnuti stilist Marko Grubnić koji brine o kreacijama voditeljice Tamare Loos.

Nova voditeljica emisije 'Ples sa zvijezdama' Tamara Loos (36) u jučerašnjoj emisiji svojom je haljinom gledatelje, publiku i žiri ostavila bez daha. Prozirna haljina dostojna crvenog tepiha rad je naše poznate dizajnerice Matije Vuice, a svi ljubitelji mode i Matijinog rada haljinu su već sigurno primijetili i ranije i to ni manje ni više nego na Severini. 

"Nije nikakva tajna, da je prije 11 godina ovu haljinu iznijela moja mila Seve, arhivirala sam je i čuvala, i nemalo puta su me cure pitale zašto je ne prodam. Ali nije sve za prodaju, arhiva je ono što priča o tvojoj povijesti, a ova haljina zauzima posebno mjesto u njoj i uvijek je izložena u ateljeu. Kad je Marko Grubnić došao sa Tamarom i upikirao je, znala sam da neću Tamari Loos odoljeti. Nekako mi se baš svidjela ta cura. I eto je, iz moje arhive na plesni podij Plesa sa zvijezdama. P.S. prozračit ćemo još neke... valja reciklirati", napisala je Matija Vuica na svom Instagramu uz fotografiju Tamare Loos u glamuroznoj, ali i seksepilnoj crnoj haljini.

Ispod objave odmah su se nanizali komentari poznatih Hrvatica, a javila se i sama Severina. "Najljepša haljina ikad", poručila je splitska pjevačica. "Kad je haljina vrhunska nema rok trajanja", komentirala je Minea. "Odmah sam je prepoznala 😍❤️ najljepša ❤️", dodala je Adriana Ćaleta Car, inače supruga nogometaša Duje Čalete Cara koja također obožava Matijin dizajn. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matija Vuica (@matijavuica)

Podsjetimo, u sinoćnjoj emisiji od daljnjeg natjecanja oprostili su se Fran Lauš i Rebecca Krajnović. Tri para koja su skupila najmanje bodova žirija i publike bili su Fran i Rebecca, Petra i Damir te Ana i Mario. Žiri je odlučio spasiti Anu i Marija jer su imali više bodova od ostala dva para. Tema emisije je bila filmska večer, a parovi su plesali uz filmsku glazbu.

VIDEO Hus iz Parnog valjka otkrio nam je sve o nastavku rada benda

Komentara 2

DR
drAma
10:02 27.03.2023.

Tko je onda stilist za Plesne zvijezde, Grubnić ili Matija Vujica??

KO
Kološanin
16:50 27.03.2023.

To je haljina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije