Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samozatajni chef

Mate Janković prošetao s 13-godišnjim sinom kojeg ne pokazuje često: 'Još malo pa neće htjet nigdje'

Split: Mate Janković sa sinom Andrejom prošetao po rivi
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/6
27.03.2023.
u 09:07

Njih dvojica sjeli su u poznati splitski kafić i snimili selfie, a chef je rezultat fotografiranja podijelio i s pratiteljima

Možda je nekima nepoznata informacija da poznati domaći chef Mate Janković (44) ima 13-godišnjeg sina Andreja, no oni koji ga prate na društvenim mrežama ponekad su ga imali prilike i vidjeti. A otac i sin ovaj su se vikend prošetali sunčanim Splitom gdje su ih ulovili i naši fotografi. Mate i sin prošetali su splitskom Rivom ležerno odjeveni - poznati chef s trapericama, crnom majicom i kožnom jaknom dok mu je sin na sebi također imao traperice, ali on se ipak odlučio za jaknu maslinaste boje. 

A Mate je pratiteljima i sam pokazao fotografiju sa sinom snimljenu tog dana. Njih dvojica snimili su selfie pred poznatim splitskim kafićem/restoranom Lvxor koji se nalazi na Peristilu.

"Brzo je prošlo tih 13. Još malo pa neće htjet nigdje sa mnom", napisao je Janković uz fotografiju sa sinom.

Inače, poznati chef je postao otac tijekom veze s Riječankom Ivanom Natalijom Bajaj. Vezu su prekinuli sporazumno, a o sinu se brinu zajednički iako dječak živi s majkom u Rijeci. Također, Janković, koji zbog posla živi u Zagrebu, ne krije da mu sin često nedostaje te da bi volio da više vremena provode zajedno. „Trudim se biti najbolji tata. Želim mu prenijeti ljubav prema hrani, ali ne i prema kuhanju. Andrej će biti svoj čovjek i što god da izabere, podržat ću ga. Još je klinac, pustimo ga da to i bude”, rekao je Janković svojedobno za medije.

Janković je u veljači prošle godine u centru Zagreba otvorio restoran SOL tapas na hrvatski u kojem nudi, kao što i sam naziv sugerira, tapase na hrvatski način, a nedavno je na zagrebačkoj Trešnjevci otvoren i Institut za burgere by Mate Janković. 

A prije desetak dana morao je evakuirati goste zbog požara na susjednom objektu. "Žao mi je obavijestiti goste SOL tapas na hrvatski da ne možemo raditi večerašnji servis. Zbog požara u susjednom prostoru prostor kavane i našeg restorana napunio se gustim, crnim dimom. Evakuirali smo goste, osoblje i zaustavili rad. Reakcijom vatrogasaca opasnost je otklonjena i sada čekamo povratak u prostor, čišćenje i pripremu lokala za normalno poslovanje koje nas sljedećih dana čeka. Žao mi je što nismo uspjeli o incidentu pravodobno obavijestiti goste koji s nama imaju večeras rezervaciju, ali prioritet je bio evakuirati prostor što prije dok nam je knjiga s rezervacijama ostala u objektu u koji još ne smijemo ući. Svi su dobro, a na kraju to je jedino važno", napisao je Mate tada na društvenim mrežama. 

VIDEO Dalić i Gvardiol na Večernjakovoj ruži: 'Hvala vam što nas podržavate'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije