Prva emisija

Marko Tolja oduševio, Tatjana i Lana nisu opravdale titulu favorita

ples sa zvijezdama (1)
Foto: dario njavro/htv
1/8
29.10.2011.
u 22:59

Publika se najviše oduševila kada je na plesni podij došao 74-godišnji Miro Ungar kojega je Duško Čurlić u šali pitao kako mu je bio nastupati na televiziji u boji.

Večeras je napokon startala šesta sezona showa "Plesa sa zvijezdama" i poprilično nas iznenadila. Dok se od Lane Banely očekivalo zaista mnogo, njen nastup je ocijenjen tek srednjim ocijenama, a član žirija Elio Bašan je prokomentirao kako ga nije nimalo impresionirala plesom, ali zato izgledom jest. Ni Tatjana Jurić koja je također slovila za favorita nije svojim plesnim umijećem zapanjila žiri. Priznala je kako joj je cijeli ples prošao kao neko izvantjelesno iskustvo i dodala: - Nemam pojma što sam ove dvije minute radila.

Pjevač Soulfingersa, Denis Ahmetašević za svoju izvedbu cha-cha-cha dobio je solidnih 26 bodova i komentar od, večeras nadahnutog, Elia kako mu jako sliči na Davora Gobca. Putopisac Hrvoje Šalković je otkrio kako ga niti jedna cura do sada nije uspjela ukrotiti, ali je to njegovoj plesnoj partnerici Lejli uspjelo poći za rukom. Ipak, čini se ne dovoljno, jer je šarmantni Hrvoje završio show kao najlošije ocjenjena zvijezda.

U skladu sa vrlo dobro otplesanim engleskim valcerom i elegantnim izgledom, ocjene su dobile Jelena Perčin i Martina Tomčić koju je Dinko Bogdan posebno pohvalio.

- Za nekog tko je tek rodio, ovo je pravi izazov i velika stvar. Čestitam vam na tome - rekao je Dinko Martini.

Najbolje se večeras na plesnom podiju snašao pjevač Marko Tolja s partnericom Anom Herceg, koji je za izvedbu engleskog valcera dobio 36 bodova te postao glavni favorit za pobjedu.

A publika se najviše oduševila kada je na plesni podij došao 74-godišnji Miro Ungar kojega je Duško Ćurlić u šali pitao kako mu je bio nastupati na televiziji u boji.

- Vi ste poput jednog prekrasnog oldtajmera koji kreće na utrku od Zagreba do Splita, ali mu je brzina kao da ide starom cestom i usput stane na janjetinu - u svom stilu prokomentirao je Davor Bilman nastup Mira Ungara.

OCJENE:

Marko Tolja i Ana Herceg - 36 bodova

Jelena Perčin i Hrvoje Kraševac - 31 bod

Martina Tomčić i Marko Herceg - 29 bodova

Denis Ahmetašević i Mirjana Žutić - 26 bodova

Lana Banely i Damir Horvantičić - 25 bodova

Miro Ungar i Marija Stošić - 25 bodova

Tatjana Jurić i Robert Shubert - 24 boda

Hrvoje Šalković i Lejla Bjedov - 17 bodova

 

Komentara 5

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
00:03 30.10.2011.

Lijepa emisija, puno lijepih žena, što da kažem bolje! Za mene je najbolji dojam ostavila Jelena Perčin. Vidjelo se da se ranije nije bavila sportskim plesom, ali je uz partnera stvarno lijepo, milo i skladno, unatoč tremi, otplesala engleski vacer.. Vidjet ćemo kod latino plesova, standardni će joj biti tradicionalno dobri. Marko Tolja također dobar. Ali bez duha i vrckavosti, nekao sterilan. Lationo varijante bojim se samo će skakutati. Martina Tomčić se istinski trudila, svaka joj čast, bit će solidna takmičarka, slično kao i Denis. Tatjana Jurić stvarno prekrasno izgleda, predivna je žena, iako je griješila samno bih joj zbog ljepote dao više bodova. Hrvoje Šalković je totalno zalutao. Izrazi lica koje je pokazivao, nezainteresiranost, nekulturan odnos prema partnerici koji nije mogao ničim sakriti, nešto najgore što se moglo vidjeti u serijalu od 6 sezona. Čemu sve to? Koji je to motiv bio uopće? Pa vidi se da mu žene služe za čistiti cipele i prati suđe. Nije se mogao niti uživjeti, sve je ispoljavao na ružan način. Jadne one koje budu ikada imale nešto s njim. Prvi kandidat za ispadanje.

PP
pp
02:35 30.10.2011.

nisam gledao...ali mislim da si pogriješio o Šalkoviću...nisam ljubitelj onoga čime se bavi ali mislim da je to jedan od onih ljudi koji nisu bahati ali ostavljaju takav dojam...i mene je prvo naživcirao kakav nastup ima ali mislim da on nije bahat ili snob...za razliku od recimo Matije Babića urednika indexa koji ostavlja takav dojam ali zato jer je kreten...on je takav...moj je dojam da je Šalković ok samo ostavlja takvu impresiju ako ga ne skužiš...opet kažem nisam gledao njegov nastup ali me ponukalo da napišem jer sam vidio neke njegove intervju-e pa mi se čini takav tip...

HA
handi
07:24 30.10.2011.

Bilmane, ipak si malo pretjerao sa svojim komentarom, premda bi ti Miro mogao biti barem tri puta otac. Imaš ovakvih starkelja, koji jedva da mogu prdnuti, a Miro je ipak odradio, s obzirom na godine, fenomenalno posao. Svatio sam to kao uvredu za njega. Malo pritisni kočnice ili barem upotrijebi mozak na pravi način.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije