Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kud puklo da puklo

Marko i Višnja se pomire i obnavljaju vjenčane zavjete

crna ruža
Foto: PR FOTO
1/2
14.11.2014.
u 16:11

Nediljko uhićuje Damira Katarininom krivnjom. Selo diže bunu i staje u zaštitu Damira, kojeg Nediljko želi odvesti u postaju u Gospić...

Ljubo predaje Nediljku svoju policijsku postaju. Oprašta se sa svim mještanima i teška srca napušta Oštrovac. Marko i Višnja se pomire i obnavljaju vjenčane zavjete.

Nediljko uhićuje Damira Katarininom krivnjom. Selo diže bunu i staje u zaštitu Damira, kojeg Nediljko želi odvesti u postaju u Gospić. Sveto sklapa nagodbu s Katarinom – u zamjenu za Julijin broj, on će dopustiti Došenima da kupuju u dućanu. Ipak poklekne pred Milkinim napadom i povuče riječ. Milka u dućan dovodi malog Zokija s vodenim kozicama i saznaje da ih Katarina još nije preboljela.

Šalje malog kod Došena. S njim se čitavo vrijeme bezbrižno igraju Krešo i Tomislav (Krešo uspije i ozlijediti koljeno u igri), da bi naposljetku užasnuti saznali od Katarine za Zokijevu bolest i Milkin plan.

Mile pokušava riješiti stvar nagodbom s don Antom – nudi mu informaciju o lokaciji vepra u zamjenu za puštanje sina. Ante izigrava Milu u namjeri da se napokon riješi i vepra i Damira. Naposljetku Damira spašava Goga, koja ucjenjuje oženjenog Nediljka njihovom vezom i trudnoćom, a Katarina pokisnuto odlazi osuđena sa strane sela. Stipe se brine za vepra i poludi kada sazna da je Mile odao Anti lokaciju njegovog brloga za Damirovu slobodu.

>>Hund svojim lavežom dovede Katarinu na korak do preljubnika

>>Don Ante raspisuje tjeralicu za veprom koji mu je uništio vrt

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije