Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne štede

Marko Grubnić i Momčilo pozirali u Versace ogrtačima koje si malo tko može priuštiti

Foto: Instagram
1/5
14.07.2020.
u 20:53

Dečki su oduševili Markove pratitelje koji su ih zasuli komplimentima."Kakav glamur", "Da mi je provest godišnji kao Marko", "Super izgledate", pisali su mu obožavatelji.

Marko Grubnić uživa na ljetnom odmoru i to u velikom stilu. Nakon raskošnih zaruka Marko se ukrcao na privatni avion s Momčilom Gurovićem od kojeg se ne odvaja i odletio na odmor koji trenutno provode na Lošinju. Fotografijama s odmora Marko se hvali na dnevnoj bazi, a na jednoj od njih obojica su pozirali u dizajnerskim ogrtačima.

1/5

-Very Versace Morning... - napisao je Marko uz fotografiju na kojoj nosi ogrtač brenda Versace baš kao i Momčilo. Inače, cijena jednog ogrtača na službenoj stranici stoji 390 eura ili nešto manje od 3000 kn. Dečki su oduševili Markove pratitelje koji su ih zasuli komplimentima.

Foto: Instagram screenshot

"Kakav glamur", "Da mi je provest godišnji kao Marko", "Super izgledate", pisali su mu obožavatelji. Podsjetimo, Marko je početkom godine iznenadio javnost najavom kako se namjerava oženiti. Budući da je vjenčanje bilo najavljeno u inozemstvu, korona mu je malo poremetila planove, pa je morao pomaknuti datum.

Foto: Versace.com

Za In Magazin je najavio i kako bi vjenčanje trebalo izgledati. Nakon što je objavio sretne vijesti Među prvima mu se javila Maja Šuput, a uz nju Sonja Kovač, Matija Vuica i druge poznate osobe. Marko je otkrio i kako je smisao za modu naslijedio od svoje majke Branke koja je uvijek bila dotjerana. "Ja ne pamtim da je ona ikad izašla u dućan po kruh, a da nije imala štikle na sebi, da nije bila namazana. Tu nekakvu estetiku, tu nekakvu naviku za oblačenje i za lijepo jednostavno je prenijela na mene. Ja sam siguran da za ovo sve što vidite mogu zahvaliti svojoj mami. Tu sad ne mislim samo na odijevanje. Ja se sjećam kao klinac da je mene mama uvijek fenirala, uvijek sam bio čist, uredan i tako dalje. Nije se moglo dogoditi da ja sad postanem neki kamiondžija koji ne mari za to što će obući, rekao je tada stilist.

Ključne riječi

Komentara 40

AT
atlantisind
21:18 14.07.2020.

Sve vise nemorala i unistavanja obiteli,bravo vecernji

NE
nemanatrag
21:56 14.07.2020.

Još jedan vrlo kvalitetan medijski prilog posvemašnjoj debilizaciji hrvatskog društva...

DO
Domumom
21:39 14.07.2020.

Ovo nije glamur ovo je razvrat i sodoma. Pljuc.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije