Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozirala s mlađim muškarcem

Sjećate li se nje? Bivša časna sestra iz ŽNV-a javila se nakon dugo vremena

Julija Bošnjak
Foto: RTL
1/5
14.07.2020.
u 18:51

Na Instagramu nije bila aktivna od početka travnja, a svoje je pratitelje, kojih ima nešto više od 9 tisuća, sada je iznenadila novom objavom na kojoj pozira sa starim poznanikom.

Mnogima najsimpatičnija kandidatkinja prošle sezone showa 'Život na vagi' Julija Bošnjak nakon sudjelovanja u RTL-ovom showu otvorila je profile na društvenim mrežama. Iako je u početku bila aktivna u posljednje vrijeme malo se 'ulijenila' pa su njezine objave postale sve rjeđe. Na Instagramu nije bila aktivna od početka travnja, a svoje je pratitelje, kojih ima nešto više od 9 tisuća, sada je iznenadila novom objavom na kojoj pozira sa starim poznanikom.

„Uvik je lipo sresti poznatu osobu. Jadran Kapović iz HGSS. Blizu je godina dana od treninga na Platku i nezaboravnih uspomena s 'Životom na vagi'. Covid 19 je nažalost poremetio i okrenuo naopako svima nama živote, pa i kod mene nema ništa dobrog... od izoliranja od ostalih ljudi (u mome slučaju i nije neka novost ni poteškoća) do nezaposlenosti... ali nema odustajanja, samo hrabro naprijed. Lijep pozdrav svima.“ - poručila je bivša časna sestra koja je zbog svoje duhovitosti mnogima bila jedna od najdražih kandidatkinja u showu. U komentarima se odmah javila i bivša kandidatkinja Marijana Džolić, znana i kao Maca. - Ja samo zaključujem da ste se proljepšali - napisala je Maca.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Julija je tijekom showa mnoge ganula svojom tužnom životnom pričom. Nakon što je bivša časna sestra nakon ispadanja javno izjavila da u kući nema adekvatan krevet te da joj je stoga ljepše boraviti u kući s kandidatima bivša natjecateljica Jelena Putnik odlučila joj je pomoći.Pokrenula je akciju za skupljanje novca kojim bi se Juliji kupio novi krevet, a nesebična je Julija, unatoč skromnim uvjetima u kojima živi odlučila tada  prikupljeni novac usmjeriti onima kojima treba više od nje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije