Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
transformacija

Marko Ciboci drastično promijenio svoj izgled, pratitelji mu poručili: 'Zgodan za poludjeti'

Foto: Nova TV
1/5
16.06.2022.
u 21:35

- Nikad me nisu tražili da se ponašam kao Lucifer, ali čini se da za sve postoji prvi put - napisao je uz fotografiju na kojoj pozira s dugom tamnom kosom i bradicom.

Plesač kojeg smo imali priliku gledati u ulozi člana žirija showa 'Ples sa zvijezdama' Marko Ciboci na Instagramu se pohvalio drastičnom transformacijom. Marko je objavio fotografiju na kojoj je pozirao s dugom tamnom kosom i bradicom te otkrio da je fotka nastala u Londonu.

- Nikad me nisu tražili da se ponašam kao Lucifer, ali čini se da za sve postoji prvi put - napisao je uz objavu. U komentarima su mu mnogi pratitelji uputili komplimente. "Kako dobra fotka", "Savršen", "Prelijep u svakoj kombinaciji", "Vrh", "Uh, zgodan za poludjeti", pisali su mu pratitelji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Ciboci (@markociboci)

Inače, Marka su gledatelji showa prozvali najstrožim članom žirija, a svojim isklesanim tijelom zaludio je mnoge. Svoj isklesani torzo posebno je istaknuo u finalnoj emisiji kada su članovi žirija zaplesali. 

- Ponovno sam ušao u plesne latin cipele nakon sedam godina. Bez obzira na podučavanje i showove u Theatar Artsu, latin nisam natjecateljski plesao sedam godina i ovo je bio pravi izazov, no kako je teško žabu nagovoriti da uđe u vodu, tako sam i ja u dobrom društvu vrlo brzo zaboravio na pete i uživao sa svojim kolegama na plesnom podiju - rekao je tada Ciboci.

VIDEO Ivan Huljić: 'Fusion je moj prvi veliki poslovni izazov, a glazbom želim pridonijeti izlasku iz ekonomske krize'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije