Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima 56 godina

Markle tvrdi da ju godinama nije vidjela, a ona kaže da laže: Meghanina polusestra otkrila da boluje od teške bolesti

Foto: profimedia
1/10
16.10.2021.
u 18:20

Tužno je zapravo što se sestre ne podnose, pogotovo sada kada žive vrlo blizu, a još tužnije je što je Samantha bolesna.

Nije tajna da Meghan Markle nije u dobrim odnosima s polusestrom Samanthom, koja je o njoj napisala knjigu te otkrila neke strogo čuvane obiteljske tajne.  Tužno je zapravo što se sestre ne podnose, pogotovo sada kada žive vrlo blizu, a još tužnije je što je Samantha bolesna. 

Naime, kako je otkrila, dijagnosticirana joj je multipla skleroza 2008. godine. Bolest je neizlječiva, a s njom se bore i neke naše zvijezde kao što su Anđa Marić i Nika Antolos. 

Samantha inače često javno govori protiv Meghan. Naravno, nije propustila priliku ni oglasiti se nakon što su Meghan i Harry dali intervju za Oprah.  

"Vidim da će ovo završiti razvodom ako ne dobiju potrebnu pomoć i ako se ne dogovore da rade na tome da budu iskreni i da se ispričaju svima koje su oštetili tijekom ove dvije godine svoje igre", kazala je Samantha, te dodala da Markle laže kada tvrdi da se nisu vidjele 18 godina. 

"To je laž, postoji mnoštvo fotografija na kojima smo zajedno svih ovih godina", otkrila je.  Inače, Samantha je isto tako ranije tvrdila da je njezina polusestra namjerno uništila rođendan vojvotkinje od Cambridgea u siječnju kada su ona i suprug Harry najavili da odstupaju od dužnosti na kraljevskom dvoru i sele se u Kanadu.

- Tužno je što je to napravila na Katein rođendan, ja sam sigurna da je bila ljubomorna na lijepu Kate - kazala je Markle referirajući se na objavu vojvoda od Sussexa, koji su svoju dužnost odlučili napustiti 8. siječnja, a Middletonin rođendan je dan kasnije. 

- Kate je ikona, ona se ne može mjeriti s njom. Ona je baš materijal za kraljicu i divna je kao član obitelji, a posebno kao majka - kazala je revoltirana polusestra. Ljuta 56-godišnjakinja kaže da je bivša glumica iskoristila kraljevsku obitelj kao odskočnu dasku za svoju karijeru. - Zadržala je svog agenta i menadžera i zbog toga je vjerojatno dobila ugovor s Disneyem. To nije mogla dobiti samo od slave koju je postigla glumeći u seriji 'Suits' - tvrdi Samantha. 

VIDEO Bruno Petrali (97) najstariji je hrvatski pjevač: "Bitno je da mi je još ostala intonacija i ugodan glas"

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije