Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Marka Pecotića Pecu prozvali zbog afere, on im nije ostao dužan: ‘Tako ćeš sigurno u raj. A ja u pakao‘

Makarska: Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik nastupali su na 2. Apfel Arena Makarska Half Maratonu
Foto: Matko Begovic/PIXSELL
1/20
21.02.2024.
u 10:00

Nedavno je pokazao i kako izgledaju njegovi roditelji. Ispod fotografije napisao je i status koji je zasmetao jednoj osobi.

Marko Pecotić često na Instagramu objavljuje fotografije sa svojom djevojkom Silvijom Dvornik, a nedavno je pokazao i kako izgledaju njegovi roditelji. Ispod fotografije napisao je i status koji je zasmetao jednoj osobi. "Poštuj oca i majku, da dugo živiš i dobro ti bude na zemlji. Javite se svojim... popijte kavu... čaj...", napisao je Pecotić u opisu.

U komentarima mu se javila jedna osoba kojoj se taj opis nije svidio. 
"Kad već citiraš Božje zapovijedi i širiš lažni moral... A ono... ne poželi tuđeg ženidbenog druga!?", stoji u kometaru.
Marko im nije ostao dužan. "Alo svetice. Nisam te prepoznao s lažnog profila. Tako ćeš sigurno u raj. A ja u pakao. Naravno. Jer ste svi vi sveti. Do jednog", odgovorio je.

Foto: Instagram

VEZANI ČLANCI: 

Marko Pecotic Peco i Silvia Dvornik su nedavno nastupili u Apfel Arena Makarska nakon polumaratona u zabavnom dijelu. Tijekom nastupa nisu skrivali zaljubljene poglede. Tako su na najbolji način demantirali šuškanja kako je njihova ljubav u krizi te da više ne žive na istoj adresi, o čemu su pojedini mediji izvještavali nedavno. Šuškalo se prije nekoliko tjedana kako više ne žive u unajmljenom stanu u Splitu te kako su se iselili zbog financijskih problema te da je sve to poljuljalo njihovu vezu, ali ništa od toga nije bila istina.

Član sastava 4 tenora te modna stilistica i pjevačica zajedno nastupaju na brojnim događanjima i vjenčanjima, a prije nešto više od godinu dana njihovo prijateljstvo i poslovna suradnja prerasle su u ljubav. Marko se zbog veze sa Silvijom razveo od supruge Irene s kojom ima dva sina i javno je prije nešto više od godinu dana otkrio kako je zbog ljubavi prema drugoj odlučio sve priznati supruzi i zatražiti razvod. Kasnije je objasnio kako je najveća laž da je on zvao medije i otkrio im svoj novi ljubavni status.

GALERIJA Pogledajte kako se Severina mijenjala kroz godine

Makarska: Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik nastupali su na 2. Apfel Arena Makarska Half Maratonu
1/72

- Bilo je tu par nejasnoća, vidio sam da će se po novinama potezati nejasnoće. To je bilo presudno da odlučim i kažem – da, razvodim se. Da sam rekao – nemam komentara, i da su oni sad nagađali – tko je, što je, je li Sonja Dvornik, je li Silva Dvornik, to su milijarde tih priča nepotrebnih. To je moj život i žao mi je apsolutno svih koje sam tim putem povrijedio - rekao je Pecotić prošle godine u studenom kada je najavljivao svoj nastup za Advent na Prokurativama. Osvrnuo se tada i na reakcije drugih o njegovom ljubavnom životu i rekao je kako je dobio brojne poruke čiji sadržaj je bio uvredljiv. 

- Pokazali su se pravi prijatelji, ljudi koji su mi pokazali svoje pravo lice i stali uz mene, a ovi kojima sam zapravo najviše dao i koji su trebali biti sada uz mene na životnoj prekretnici, prvi su mi napravili najveći problem, pokupili se, htjeli da se izbrišem, da ne budu više dio mog života, toga svega. To je surova istina s kojom sam se trebao suočiti - ako to mora tako biti, onda ok, nemam ja problem s tim - kazao je tada. 

VIDEO Đokovićeva majka promijenila je vjeru: Roditelji me nisu učili da vjerujem u Boga

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije