Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastavlja se potraga

Marijanini dokumenti i mobitel pronađeni su kod mosta Mladosti, BB zvijezdu vatrogasci traže i dronom

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/8
28.04.2022.
u 10:50

U trenutku nestanka nosila je kratku majicu boje senfa, sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice

Zagrebačka policija drugi dan traži Marijanu Seifert (37), pobjednicu Big Brother showa iz 2011. godine, koja je nestala u utorak oko ponoći. Nestanak je policiji prijavio njezin suprug Karlo Seifert, koji je pomoć zatražio i preko Facebooka, gdje je podijelio fotografije svoje supruge sa stranice nestali.gov.hr. Zamolio je sve koji imaju informaciju ili nešto znaju da to jave policiji.

Također, jučer je Karlo kazao kako je policija u posjedu njezinih dokumenata i mobitela.

– Kako je policija došla do mobitela i dokumenata nije na meni da vam kažem – rekao je Seifert u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

No, neslužbeno se doznaje kako su njezini dokumenti i mobitel pronađeni kod mosta Mladosti u Zagrebu, a navodno su ih pronašli slučajni prolaznici koji su potom odmah pozvali policiju. Zbog toga se jučer pretraživao detaljno cijeli kvart i područje rijeke Save od Mosta mladosti u smjeru toplane. Iako su i jučer policajci vizualno pretraživali područje rijeke Save na području od Mosta mladosti pa nekoliko stotina metara dalje u smjeru istoka, danas će isto to područje pretraživati i vatrogasci dronovima koji se i inače upotrebljavaju u ovakvim situacijama.

Policija potom može, ustvrdi li da za tim ima potrebe, angažirati i ronioce da pretraže korito rijeke ako posumnjaju da je osoba za kojom tragaju skočila u nju. Kako kažu u PU zagrebačkoj, trenutačno se koriste svim raspoloživim snagama u ovoj potrazi koja je započela jučer nakon što je njezin suprug Karlo Seifert prijavio policiji kako je izašla tijekom noći i potom se nije vratila u njihov stan u Lastovskoj ulici na zagrebačkoj Savici te da mu se ne javlja ni na mobitel. Mobitel navodno nije bio ugašen zbog čega ga je policija uspjela locirati nedaleko od rijeke praktički odmah nakon što su dobili dojavu o nestanku.

Inače, po uobičajenoj policijskoj proceduri nakon nestanka osoba policajci najprije obave detaljan pregled mjesta nestanka, u ovom slučaju stana, a potom kreću u pretraživanje okolice s naglaskom na vodene površine ili šume ako ih ima u blizini. Potom slijedi određivanje smjera kretanja osobe koji su za nju uobičajeni te se duž te trase kojom se osoba inače kreće obavlja terenska provjera u smislu prikupljanja podataka od građana. Potom se pregledavaju osobne stvari nestale osobe poput računala i mobitela kako bi se utvrdilo i je li nestala osoba učinila kakve pripreme i koje ili je nestala bez najnužnijih stvari i predmeta bez kojih inače nigdje ne bi išla. Istodobno se provode razgovori s članovima obitelji, prijateljima, poznanicima i drugim osobama iz životnog okruženja nestale osobe kako bi se pokušalo doznati je li se u zadnje vrijeme ponašala drukčije od svojih uobičajenih životnih navika, a posebno se prikupljaju informacije u svezi s mogućim motivom nestanka osobe.

Podsjetimo, Marijana sa suprugom živi u zagrebačkom naselju Savica blizu rijeke. Njezin suprug otkrio je da je Marijana nestala u istoj ulici u Zagrebu na kojoj ima prijavljeno prebivalište. U trenutku nestanka nosila je kratku majicu boje senfa, sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice. Marijana je visoka oko 167 centimetara, vitkog je stasa, ima plavu kosu i zelene oči te nekoliko tetovaža (tetovaža cvijeta orhideja na donjem djelu leđa, glava jednoroga na lijevom bedru, dvije tribal tetovaže na lijevoj podlaktici i desnom gležnju, tekstualnu tetovažu na desnom ramenu i na zapešću desne ruke znak beskonačnosti).

– Nestala je tijekom noći, nije ostavila nikakvu poruku niti je bilo ikakvih naznaka da bi se mogla udaljiti iz kuće. Nadam se da će Marijana biti pronađena i čvrsto vjerujem u to! Da barem znam gdje je... Nitko sretniji od mene ako večeras dođe kući – rekao je njezin suprug u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju. Suprugu je posljednji put vidio kada su išli na spavanje, a ujutro, kad se probudio, ona nije bila u stanu.

Podsjetimo, Marijana je u Big Brother kući odnijela pobjedu te iznos od 104.000 eura. Nakon showa rastala se od supruga s kojim je bila u braku prije afere s Nemešem u showu. Marijana i Nemeš vjenčali su se 2016. godine te ubrzo i rastali, a ona se 2020. godine udala Karla u tajnosti.

Par se navodno upoznao u kafiću u kojem je Marijana radila i zajedno žive u Zagrebu. Krajem 2020. postali su i roditelji sina kojem su dali ime Aleksandar i krstili su ga prošle godine u lipnju. Iz prvog braka, u kojem je bila u trenutku kada je ušla u šestu sezonu Big Brothera, ima kćer.

VIDEO>>Sve o uspjehu i propasti Višnje i Zdravka Peveca

Komentara 27

DU
Deleted user
04:53 29.04.2022.

Opet ste dozvolili odvratno ponašanje u komentarima, a kad sam vam ja jučer na članku o nestaloj ukazao upravo na to i pitao vas zašto niste onemogućili komentiranje, drugima ste zbog njihovih groznih komentara samo izbrisali iste, niste ih niti blokirali, a meni ste zabranili pristup na 2 godine. Zar je takva mjera zaista utemeljena?! Prije par mjeseci ste pregledali aktivnost mog korisničkog profila te pretražili i na moje zdrave i dobronamjerne komentare podijelili čak 13 "prekršaja" i čak 12 puta stisnuli "blokiraj". Ne razumijem kakvo je to vođenje jednog portala i novina koje su držale do toga da budu "ugledne". Gdje je nestala zdrava sloboda govora? Ovo je bio moj "pogrešni" komentar na članku. - "pole, Hanumah, BubaniLutak, HeII, Musani, Jure&Boban, Perspektivan, SarumanovBrat, galapagos7, Polarus, bubbazanetti, istokdole, retita, Tombstone, radolizem, Jmjm, istinapakadbude, neberemed, Sveznadar, highlander.celsius, drzavni.neprijatelj, lajh1985 - Vas ravno 22 krvoloka, skupili ste se ovdje drvljem i kamenjem na - nestalu osobu! Pazi ti tu "hrabrost" i "veličinu" kad se ideš iživljavati na nježniji spol, ženu, majku i suprugu koja je pritom u ranjivoj situaciji. Imate li vi majku, ženu, sestru? Sigurno bi bile jako "ponosne" da vide što pišete. Imate li barem imalo pameti i savjesti?! Lako vam se kriti u anonimnosti. Admini, u što vi gledate ili, bolje rečeno, žmirite, osim što brišete zdrave komentare tamo na člancima o Rusiji? Zašto niste onemogućili komentiranje?!"

HE
HeII
13:46 28.04.2022.

Ne bi me čudilo da je digla ruku na sebe jer nije lako živjeti s onim što je napravila prvom mužu, brutalno ga je ponizila i to javno pred kamerama, to nitko nikad nije napravio u niti jednom realityu nigdje na svijetu.

Avatar Avi
Avi
13:51 28.04.2022.

Znao sam da s njom nešto nije u redu onog trenutka kada je ušla u srpski Big Brother.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije