Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neprimjeren sadržaj?

Srpska televizija obrisala sporne fotografije Konstrakte s Twittera: 'Umjetnica je postala nevidljiva'

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell
1/9
28.04.2022.
u 10:18

RTS je obrisao sporne fotografije sa svog Twitter profila na kojima Konstrakta pozira uz lavor koji stoji na stolovima u obliku latiničnog slova Z.

Prašina koja se ovih dana podigla oko srpske predstavnice na Euroviziji Konstrakte oko neprimjerenih fotografija kojim je čestitala pravoslavni Uskrs sada bi se konačno mogla smiriti. Naime, RTS je obrisao sporne fotografije sa svog Twitter profila na kojima Konstrakta pozira uz lavor koji stoji na stolovima u obliku latiničnog slova Z.

Upravo to neki od korisnika shvatili su kao provokaciju jer je slovo Z postalo nepoželjno diljem Europe od početka rata u Ukrajini jer su tim slovom označena ruska vozila u Ukrajini pa je to mnoge dovelo do zaključka da Konstrakta podržava rusku agresiju. 

O svemu su se kratkim priopćenjem oglasili i iz RTS-a.  - Jasno je da su ovakvi neprimjereni komentari pojedinaca kreirali atmosferu koju ne možemo zaustaviti, ali možemo u njoj ne sudjelovati. Iz tog razloga, fotografija će biti uklonjena s našeg službenog profila, a umjetnica postati - nevidljiva. Vidimo se u Torinu - poručili su iz RTS-a.

- Kao što je jučer objavljeno u službenom priopćenju RTS demantira bilo kakvu povezanost blagdanske fotografije naše predstavnice i podrške ruskoj vojsci u ratu u Ukrajini - dodali su. 

VIDEO Anđa Marić: Nakon 7 godina napravila sam prve korake 

Ključne riječi

Komentara 4

TT
tik tak
08:18 29.04.2022.

Vidjet ćete uskoro kako će se brzo prestrojavati.. Vučić je već počeo... Biti će slatkorječivi kako to samo oni znaju biti...

Avatar chelios
chelios
19:35 28.04.2022.

Mislim da je najbolje da se jednostavno ukine slovo Z i sve će biti i bolje, i lakše, i bezbolinije... Kakva ludost majke mi moje mile!.

LL
lijepa_li si
13:02 28.04.2022.

zadnjih mjeseci smo bombardirani vijestima o umjetnici. urednici su se natjecali u hvalospjevima, pozivana je u novine, emisije. tako da apsolutno razumijem zašto je upitnik u naslovu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije