Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Marijanin tata: Moja kći je za mene mrtva i više neće prijeći moj prag

Marijana Čvrljak
Goran Jakuš/Pixsell
24.03.2011.
u 15:01

Marijanin otac invalid je Domovinskog rata i kaže da ga je nakon njezina preljuba sram izaći na ulicu. - Prekjučer sam bio na jednom sprovodu, nisam ni znao da ću isti dan pokopati svoju kćer - kaže Marijanin otac

- Moja kći je za mene mrtva! I za mene i za njenu majku koja je na tabletama. Ona neće više preći moj prag, a mislim da je i sa svojim sestrama završila. Ne mogu shvatiti da je moje dijete to moglo napraviti! Prekjučer sam bio na jednom pogrebu i nisam ni sanjao da ću isti dan pokopati i svoju kći. Bilo bi mi lakše da sam ju stvarno pokopao, bio bih mirniji. Ona je za mene sada obična srpska ku... i što se mene tiče može ostati u Srbiji – ledenim glasom rekao nam je gospodin Ivo, otac Marijane Čvrljak.

Nakon što je u preksinoćnjoj emisiji Big Brothera gledao kako se Marijana mazi pod plahtama s Beograđaninom Nikolom Nemeševićem, a po svemu sudeći, između prvih BB golupčića tada je pao i prvi seks u ovogodišnjem Big Brotheru i to svega deset dana od početka showa, njen tata, inače invalid Domovinskog rata u kojem je služio kao narednik, u apsolutnom je šoku.

Na njenu dušu

- Vi ste prvi s kojima razgovaram. Evo, sad sam u garaži, radim nešto na automobilu i ne usudim se otići među ljude, na kavu, jer se bojim svoje reakcije ako bi me netko nešto pitao ili komentirao - očajan je umirovljenik koji sa suprugom živi u Kninu, rodom je iz sela Rašćane, a do početka rata živio je u Splitu. Razuzdano ponašanje njegove kći, koja je Nemešu priznala da joj je žao što u BB kuću nije ušla dok je bila slobodna djevojka, još mu je više van svake pameti jer je ona udana žena koja ima dvogodišnje dijete.

- Unuku Korinu i dalje volim, ona mi ostaje. Marijanin suprug Ivan pravi je čovjek, i ako ima imalo časti i on će je se odreći - govori te ogorčeno nastavlja: “Sve to ide na savjest odrasloj ženi. Nisam mislio da ću sada, kad Marijana ima 27 godina shvatiti da ona nema karaktera.”

Nije svjesno što radi

Je li Marijana Čvrljak doista bezkarakterna osoba ne možemo suditi, no činjenica jest da atraktivnu kućanicu iz Šibenika suprug pomorac i dijete koji je čekaju kod kuće nisu spriječili da se nakon samo desetak dana provedenih u izolaciji prepusti flertu sa zgodnim 22-godišnjim opernim pjevačem. Marijana je s Nemešom plesala sentiš, šaputala na jastuku, poljubila ga i jasno mu dala do znanja da ga želi ni ne sluteći kako njeni postupci djeluju na njene najbliže, naročito na oca.

- Nije lako roditelju reći da nema više djeteta. Zamislite kako je to kada vas vlastito dijete dotjera do nečega što ne možete podnijeti i preko čega ne možete prijeći - završio je gospodin Ivo.

Komentara 381

BR
breskvakajsija
00:25 26.03.2011.

baš tako 16+10 :)

BR
breskvakajsija
00:04 26.03.2011.

hihihihihi zlatan je :)))))))))

TJ
TataEU-Janez
20:15 24.03.2011.

Janeze sine...dođi kući mama ti je spremila lijekove!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije