Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Marijana Mikulić pokazala kako je tekla adaptacija kuće i otkrila da je njezin otac puno pomogao

Foto: Instagram
1/26
02.12.2023.
u 16:34

Ovoga puta je podijelila detalj adaptacije krova te otkrila neke probleme koji su ih čekali. Uz to je pokazala i fotografiju svog oca dok im je pomagao.

Glumica Marijana Mikulić (41) na svojem Instagram profilu često dijeli detalje iz svog privatnog života. Marijana je tako nedavno otkrila da se njezina obitelj preselila u novi dom, često govori o svojim sinovima, ali je nedavno otkrila i kako njezin suprug odlazi u Njemačku na godinu dana. Marijana je tako ostala sama s trojicom dječaka te poslom kojim se bavi.  Vikendom njezin suprug dolazi iz Njemačke, a ona često podijeli obiteljske  trenutke na svojim društvenim mrežama. 

Osim toga, nedavno je otkrila i da će s pratiteljima podijeliti detalje obnove kuće koju su suprug i ona kupili. Ovoga puta je podijelila detalj adaptacije krova te otkrila neke probleme koji su ih čekali. Uz to je pokazala i fotografiju svog oca dok im je pomagao.

VEZANI ČLANCI: 

- Fotka iz perioda radova na krovištu naše kuće, kada smo imali u planu renovirati samo krov i vanjske otvore. Ali planovi su se putem dosta mijenjali, i ne uvijek našom voljom. Tu je i slika mog dragog ćaće, bez čijeg doprinosa nikada ne bismo mogli zaokružiti financijsku konstrukciju, Bog ti dao zdravlja ćaća moj - napisala je pored albuma fotografija na kojima se vidi razdoblje u kojem je kuća bila u radovima. 

 

Osim toga, glumica često ne pokazuje fotografije svojih roditelja, a sada smo imali priliku vidjeti njezinog oca. Prošle godine također je podijelila fotografiju svoje obitelji te poručila.

- Starkeci moji. Na drugoj fotki s dvoje nas, svojih odseljenika. A mislim da je i po toj drugoj fotki jasno tko je uvijek bio crna ovca u obitelji, doslovno - napisala je Mikulić uz fotografiju na kojoj je i njen brat Ivan koji živi u Švedskoj. Glumičini roditelji inače žive u Hercegovini i ne viđaju se svakodnevno, pa je Marijana sretna zbog svake minute koju provede s njima.

 

VIDEO Alka Vuica objavila da joj je umrla majka

Ključne riječi

Komentara 1

AN
AnimaTor
08:24 03.12.2023.

Ma ne treba M.M patiti za roditeljima. Hrvatska nikad neće biti Hercegovina. Pa onda se jednostavno vrati u svoju ljubljenu i omiljenu Hercegovinu i nema Patnje , za domom i roditeljima.Jednostavno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije