Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukusno i brzo

Marijana Mikulić podijelila je svoj jednostavni i fini recept za domaće njoke

Foto: Instagram
1/13
13.08.2023.
u 08:00

Recept improvizacija, nama fantazija - napisala je Marijana uz fotografiju na kojoj uz pomoć najmlađeg sina Jakova mijesi njoke

Glumica Marijana Mikulić podijelila je na Instagramu svoj brzi i jednostavan recept za mnogima omiljene njoke, a otkrila je i tko joj je bio pomagač tijekom pripreme ovog jela.

- Degustacija masterchefa. Mijesio s mamom domaće njoke. Pola tijesta pojeo prije kuhanja. Pa još brašnav i gotove njoke mora isprobati. Recept improvizacija, nama fantazija - napisala je Marijana uz fotografiju na kojoj uz pomoć najmlađeg sina Jakova mijesi njoke. Sastojci za njezin recept su sljedeći: 300g pirova brašna (po potrebi dodati), 200g sirnog namaza(bilo kojeg), tri jaja
i malo soli, a ovo je postupak:

- Razvaljati u valjke, rezati, staviti u ključalu vodu, kad isplivaju na vrh pokupiti i konzumirati. Ujedno i zabava za nas koji moramo i na odmoru kuhati, i raditi nešto s djecom, rade sva čula i osjetila, a zgotovi se ručak koji svi vole. Dobru zabavu i dobar tek želimo! -napisala je i dodala:

 

 

- Za nas koji nemamo doma pomoćnike, a imamo dijete s kojim se treba što više raditi, najbolje je spajanje aktivnosti i uključivanje djeteta u sve što radimo. Bude više prljavštine, bude lagana igra živaca nekada, ali njemu oči tako sjaje i toliko čula mu radi da je i moja radost nemjerljiva.

Glumica Marijana Mikulić sretna je svakim napretkom koji postigne njezin najmlađi sin Jakov i rado njegove uspjehe dijeli sa svojim pratiteljima na Instagramu. Kada je njezin najmlađi sin imao 18 mjeseci glumica je primijetila da je njegovo ponašanje za razliku od njegove braće u toj dobi drugačije. Primijetila je kako se često izolira u igri i ne komunicira, a uskoro su liječnici izrazili svoje sumnje da je u spektru autizma. Puno truda i strpljena je potrebno za svaki pozitivan pomak, a glumici je tu velika podrška suprug Josip. Nedavno je otkrila i kada su se i gdje upoznali.

- Jučer je bilo 20 godina otkad smo se upoznali/otplesali prvi ples u Mirninoj i Franinoj svadbi. Prošla je onda cijela godina dok smo se ponovno sreli i zaplesali, i eto, onda nastavili plesati dalje zajedno kroz život. Nekad spretnije, nekad manje spretno. Al' evo nas, još uvijek tu i jedno sa sigurnošću mogu reći-dosadno nam sigurno nikad nije. Mikuliću moj, sretna nam okrugla obljetnica prvog susreta - napisala je Marijana nedavno pored fotografije na kojoj pozira sa suprugom.

VIDEO Bono Vox na Sarajevo film festivalu: Naše uloge u filmu su male u usporedbi s herojima ovoga grada

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
16:00 13.08.2023.

Opet ovi o zemljakinji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije