Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komplimenti

Žanamari u kupaćem kostimu pozirala na motoru: Izgledaš predivno

Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/6
12.08.2023.
u 14:35

U zadnje vrijeme izostaju fotografije sa suprugom Marijem Perčićem zbog čega joj mnogi obožavatelji često postavljaju pitanje gdje joj je suprug

Pjevačica Žanamari Perčić u crnom kupaćem kostimu pozirala je na motoru. - Ne možemo se sramiti zbog promjene - možemo samo voljeti sebe u napretku - napisala je pjevačica uz fotografiju koja je na Instagramu dobila veliki broj lajkova i komentara.
- Bomba bejb. Izgledaš predivno. Ljepoto. Super si. Top - napisali su joj obožavatelji. Na društvenim mrežama često objavljuje fotografije i videa iz teretane, ali i fotografije na kojima u zavodljivim outfitima pokazuje svoju fit liniju koja je rezultat redovitog vježbanja.

U zadnje vrijeme izostaju fotografije sa suprugom Marijem Perčićem zbog čega joj mnogi obožavatelji često postavljaju pitanje gdje joj je suprug. Žanamari dosad nije odgovarala na ta pitanja koja su prerasla u glasinu kako ima problema u braku. Nedavno je nakon revije modnog dvojca ELFS i otkrila gdje joj je suprug.  

- Sve što sam htjela je zabaviti se sa svojom princezom… I zaista jesam jer s njom je svaki trenutak neprocjenjiv. Dugo već planiramo otići na jedan girls trip samo nas dvije. Izlet u predivni Trogir na Opera Selecta festival i reviju mojih dragih Elfsa koji Gabicu već znaju učinilo mi se kao idealna prilika. Osim što nas je dočekao najveći požar ove godine, dan poslije je čitav grad ostao bez vode. Unatoč tome bilo nam je lijepo te smo ostale i treći dan da bi otišle na izlet speed boatom. Iako imam ogromnu fobiju od brodova i valova izdržala sam taj izlet jer je Gabi mala avanturistica i jako je željela to doživjeti. Nakon svega stigle smo kući i mamu je dočekala medijska hajka umjesto odmora. I da… Mario je pronađen. Izgubio se u montaži spota, al’ živ je i zdrav. - poručila je Žanamari svima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

 

S glazbenikom i manekenom, koji je od nje mlađi šest godina, pjevačica je u braku od 2014. godine i upoznali su se zahvaljujući poslu i samo tri tjedna od početka veze već su se zaručili. Vjenčali su se 13. lipnja 2014, godine na prvu godišnjicu njihove veze, a godinu dana kasnije u svibnju rodila se njihova kći Gabrijela. 

VIDEO Bono Vox na Sarajevo film festivalu: Naše uloge u filmu su male u usporedbi s herojima ovog grada

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije