Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njezino drugo dijete

Marijana koju svi pamte po pobjedi i preljubu u BB-u ima sretne vijest : Trudna sam

Nikola i Marijana Nemešević
Foto: Facebook /Nikola Nemešević
1/7
22.08.2020.
u 20:00

Marijanu Kovačević publika pamti po preljubu u reality showu i ljubavi s Nemešom koju je okrunila brakom, ali sreća je potrajala tek godinu dana i onda su se rastali.

Prije devet godina kada je pobijedila u regionalnom Big Brotheru Marijana Kovačević osvojila je 104 tisuće eura, a njezinu pobjedu pratio je i skandal koji se odigrao pred tv kamerama. Za RTL Exkluziv Marijana je otkrila da čeka prinovu, a tko je otac njezinog drugog djeteta nije htjela otkriti i samo je poručila: Sve je u redu.

U showu Big Brother Marijana je prevarila svog tadašnjeg supruga s natjecateljem Nikolom Nemeševićem Nemešom i njihova ljubavna priča i Marijanina prevara danima su bili tema. Odnos između Marijane i Nemeša imao je uspona i padova i jedno su vrijeme živjeli zajedno, pa su se onda opet razišli. - Vjerovala sam da je on pravi. Uz njega sam se osjećala kao najsretnija žena na svijetu. Bila sam spremna provesti ostatak života s njim - rekla je Marijana nakon prekida s Nemešom.

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL, ilustracija

A onda je uslijedilo iznenađenje jer se par pomirio i 2016. godine svoju su ljubav i ozakonili brakom. Bračna sreća je potrajala kratko i nakon godinu dana par se odlučio rastati. Nakon razvoda od Nemeša počelo se šuškati kako se Marijana zbližila s prijateljem Tomislavom Grizeljem Grickom s kojim je zajedno i živjela u jednom periodu kada se tek doselila iz Knina u Zagreb.

Kasnije se pojavila informacija da su se vjenčali i ubrzo i rastali, ali ti navodi su bili netočni, a Tomislav je jednom prilikom poručio kako ne želi da ga se više povezuje s Marijanom. - Više nismo zajedno, neću više biti s njom, ne želim više čuti za nju, nemojte me pitati ništa vezano za nju - rekao je Tomislav.

 

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
22:09 22.08.2020.

Kad se setim VB te sezone i te srece, jedan vadi drugi meće...

Avatar ПредседникЧетничкеОмладине
ПредседникЧетничкеОмладине
20:29 22.08.2020.

Cestitam snajka!

PI
Piksy
07:59 23.08.2020.

Steta da ona i nemes nisu vise par..zgodni su bili bez obzira na sve

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije