Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDE KRAJ SEZONE

Sve avanture farmera: Neven se ljubio u gepeku, Marijan završio s Tajlanđankom...

Foto: RTL
1/13
07.05.2021.
u 08:34

Za neke farmere iz popularnog showa "Ljubav je na selu", akcija s poljupcima krenula je već pri prvom susretu.

U RTL-ovom showu "Ljubav je na selu" svakog dana gledamo razvoj dana odnosa farmera i njihovih potencijalnih odabranica. Neven, Dragan, Zoran i Marijan uspijeli su s nekima od njih već pri prvom susretu ostvariti neviđenu kemiju, a nekima se romansa nastavila i u krevetu, ali i u gepeku.

Bliži se kraj još jedne sezone koja je gledateljima priredila niz od smijeha, suza, iznenađenja i šokova, a farmeri će uskoro izabrati najbolju kandidatkinju s kojom će provesti nekoliko dana na romantičnom izletu. U pregledu sezone, prisjetili smo se svih poljubaca koji su obilježile ovu sezonu.

Foto: RTL Screenshot

Vrući poljubac Vite Maslačak i Nevena sa samog početka sezone odjeknuo je brzinom munje. "Ruski poljubac" koji mu je dala ostavio mu je mrlje crvenog ruža, ali nije se bunio. Dapače, uzvratio joj je. Istog dana pao je i drugi poljubac, a romansa se nastavila. Međutim, sve se raspalo nakon što je Maslačak odlučila napustiti Nevena.

On za njom nije puno žalio već je ubrzo upoznao "zlatnu djevojku" Samantu. Premda se isprva činilo da nije zainterestirana za njega, što je i Neven sam izrazio kao sumnju, poljubili su se. Svoju romantiku nastavili su u Nevenovom gepeku, odakle je on jednom špijunirao bivšu djevojku.

Foto: RTL

Nije nedostajalo šokova ni na Draganovoj farmi kada je tijekom fešte Dijana sjela u njegovo krilo te su razmijenili nekoliko vrućih poljubaca.

Foto: RTL

Slično se odvilo i između Suzy i Zorana, para koji je danas vjenčan, a zaljubili su se na prvoj večeri upoznavanja.

Foto: RTL

Ipak, najviše je iznenadio farmer Marijan koji je umjesto odabira jedne od kandidatkinja na svoju farmu doveo Tajlanđanku, koja mu je i službeno žena, a o tome se saznalo tek kasnije. Iznenadila ga je svojom pojavom na njegov rođendan, a on se iduće jutro pohvalio kako su proveli vatrenu noć te da je jako zadovoljan.

Foto: RTL

Do kraja sezone ostalo je tek nekoliko epizoda, kojima sigurno neće nedostajati još drame.

VIDEO Danijela Martinović i Petar Grašo prekinuli nakon 24 godine

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar MarkoHR
MarkoHR
10:53 07.05.2021.

TV kanalizacija koja svoje gledatelju pretvara u voajere, a sudionike "emisije" u egzibicioniste..

SA
sanikol
09:49 07.05.2021.

Farmer se konačno prvi put u životu poljubio sa ženskom osobom. Isplatilo mu se je sudjelovati.

DU
Deleted user
09:23 07.05.2021.

Neka su se bar naljubili i to badava :p

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije