Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bilo je vatreno

Marijana i Hakija u ljubavnom klinču već na prvom tulumu: 'Mislim da sam se zaljubila'

Foto: RTL
1/7
11.02.2020.
u 14:04

Povratnica Marijana Črlenec, za vrijeme tuluma završit će u strastvenom zagrljaju izmjenjujući poljupce s farmerom Hakijom, a kada će je iduće jutro Marijana Batinić upitati je li se i ona već zaljubila, Marijana će otkriti da jest.

U jučerašnjoj epizodi 'Ljubav je na selu' farmeri su upoznali svoje dame na brzim spojevima, a večeras, od 21 sat, će to učiniti i ostali farmeri, koji za to još nisu imali prilike. Farmer Valter pojavom uživo svoje će  dame pozitivno iznenaditi, a mnoge će komentirati da im je još privlačniji zbog svoje samozatajnosti.

Za razliku od njega, najmlađi farmer Josip Tratnjak djevojke će pokušati šarmirati plesačkim umijećem, a kad pred njega dođe zgodna Martina, koju su gledatelji već mogli vidjeti kod farmera Srećka u Kanadi, bez razmišljanja će zaključiti da se zaljubio preko ušiju! No, još će jedna osoba 'pokleknuti' pred kamerama – povratnica Marijana Črlenec, za vrijeme tuluma završit će u strastvenom zagrljaju izmjenjujući poljupce s farmerom Hakijom, a kada će je iduće jutro Marijana Batinić upitati je li se i ona već zaljubila, Marijana će otkriti da jest.

Farmeri će jutro poslije burnog tuluma morati donijeti i teške odluke – poslati kući jednu od svojih djevojaka. Neke će to podnijeti stoički, a neke neće birati riječi upućene djevojkama koje su prošle dalje.

Tko odlazi iz emisije, a tko s farmerima na njihova imanja, gledatelji će doznati večeras od 21 sat na RTL-u.

Foto: RTL

Ključne riječi

Komentara 4

SV
stjepan v.
16:33 11.02.2020.

jadno i bijedno.

JA
japa
19:36 11.02.2020.

"Mislim da sam se usrala!"

Avatar Mentat
Mentat
17:12 11.02.2020.

Hahahaha jedan dva zaljublje na. Praznoglavost je postala hit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije