Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
markantan splićanin

Marijana Batinić pozirala s bratom, pratiteljice u transu: 'Jako je zgodan'

Foto: RTL
1/10
21.12.2020.
u 14:41

- Nemam ja tri brata, nego jednog - napisala je Marinana u opisu fotografije i otkrila da kao mali 'nikako nisu mogli naći zajednički jezik.

RTL-ova voditeljica Marijana Batinić nedavno se pohvalila zgodnom sestrom, a ovog puta pratiteljice je odlučila počastiti i fotkom svog markantnog brata Darka.  - Nemam ja tri brata, nego jednog - napisala je Marijana u opisu fotografije i otkrila da kao mali 'nikako nisu mogli naći zajednički jezik.

1/10

- Kako ste se vi ponašali prema mlađoj braći i sestrama? Mojima baš i nije bilo med i mlijeko sa mnom. Više su se bojali starije sestre nego matere i oca - otkrila je Batinić. Markantnog Darka koji je 12 godina mlađi od Marijane odmah su u komentarima zasipali komplimentima. "Zgodan ti je brat", "Jako zgodan",  "AAAAA brat

Foto: Instagram screenshot

Inače, 39-godišnja voditeljica uz brata Darka ima i 18 godina mlađu sestru Karlu koja je nedavno stigla u Zagreb kako bi joj pomogla oko djevojčice Roze koju je Marijana na svijet donijela u rujnu.

Foto: Instagram screenshot

 

Ključne riječi

Komentara 3

FA
fatma
17:23 21.12.2020.

Nit je markantan nit zgodan, glavonja ka i ona, a to je druga stvar sta ih mediji proglase, totalni prosjek čak i ispod toga

BO
Boysi86d
16:02 21.12.2020.

Ne kužim, kaj nije u Splitu ako ga tolko voli? Dotepenci se u metropolu doselili, užas

DU
Deleted user
16:34 21.12.2020.

sad mi je jasno zašto su sve djevojke na ulici u transu. Gledam ih kroz prozor. Prvo sam mislio da je korona međutim sad je sve jasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije