Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Marijana Batinić podijelila anegdotu: 'Tri sata mi Maja Blagdan ni kriva ni dužna tuče po glavi'

Foto: RTL
1/12
28.01.2022.
u 21:55

- Znate ono kad vam se neka pjesma začavla u mozak i ne možete je prestati pjevati? - pitala je svoje pratitelje voditeljica te dodala stih iz pjesme koji njoj ne izlazi iz glave.

Televizijska voditeljica Marijana Batinić (40) na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju iz automobila. Na fotografiji Marijana je za volanom, a u opisu je opisala što joj se mota glavom.

„Znate ono kad vam se neka pjesma začavla u mozak i ne možete je prestati pjevati?“, pitala je svoje pratitelje, a zatim otkrila koja pjesma je njoj u glavi trenutno. „Dobro jutrooo, pjevaju pticeee, dobro jutrooo, zlatne ravniceeee...' Tri sata mi Maja Blagdan ni kriva ni dužna tuče po glavi. Aj reci?!“, opisala je te upitala svoje pratitelje kako se oni rješavaju melodije koja im se tako uvuče u mozak te radi li se o nekoj takvoj danas.

U komentarima su joj se javili mnogi pratitelji među kojima i prijateljica, glumica Nataša Janjić Medančić. „Da ti pomognem - baby shark tu tu turutu tu! Dođi na našu playlistu, a mi ti posudimo svoju, blagdan je dan s Majom Blagdan!", našalila se glumica.

Inače, Marijanu su gledatelji nedavno mogli gledati u ulozi voditeljice kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – ho, ho ,ho!' koji joj je bio prvi angažman nakon rođenja kćeri Roze.  – Ne zaboravlja se televizijski život tako lako – kazala je vezano za povratak pred kamere gdje se osjećala kao doma. 

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glazbenik godine

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije