Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedavno proslavila 40. rođendan

Vruće fotke! Nives pozirala u badiću koji je naglasio njene bujne grudi: 'Dobro mi stoji Tajland'

Foto: Instagram
1/33
28.01.2022.
u 20:08

Nije tajna da Nives voli objavljivati fotke na kojima baš nema puno odjeće, a to se i ovaj put dogodilo. Naime, pjevačica i spisateljica je objavila fotografiju na kojoj je u badiću, te su u prvom planu njene bujne grudi.

 Pjevačica, spisateljica i influencerica Nives Celzijus (40) iz hladne Hrvatske pobjegla je na odmor na topli Tajland, a na Instagramu svakodnevno objavljuje fotografije na kojima pokazuje kako uživa.

Nije tajna da Nives voli objavljivati fotke na kojima baš nema puno odjeće, a to se i ovaj put dogodilo. Naime, pjevačica i spisateljica je objavila fotografiju na kojoj je u badiću, te su u prvom planu njene bujne grudi.

"Dobro mi stoji Tajland" napsiala je Celzijus uz fotku kojo je lajkako preko 15.000 ljudi u manje od 24 sata. Naravno, mnogi su se požurili napisati i neki komentar ispod objave. 

"Isusek", "Dobro stoji bome", "Sve ti lijepo stoji", "Seksi", pisali su pratitelji. 

 

Nives je na Tajlandu s prijateljicom, bivšom voditeljicom Ecijom Ivušić, a obje su podijelile dojmove nakon dolaska.

- Dočekale smo negativne testove i malo odmorile. Tako da ćemo Ecija i ja kako dolikuje babama ostati u sobi večeras - rekla je Nives u videu, a nekoliko sati nakon toga pokazala je kako izgleda resort u kojem su odsjele.

- Na Tajlandu vas odmah testiraju na aerodromu bez obzira na prethodno negativan PCR i morate čekati u hotelskoj sobi dok ponovno ne dobijete negativan test. Ako ste slučajno pozitivni morat ćete provesti 14 dana u hotelskoj sobi bez obzira na simptome - napisala je Ecija.

Podsjetimo, Nives je nedavno proslavila 40. rođendan. Atraktivna Nives nije otkrila tko je bio na proslavi, već je objavila nekoliko zavodljivih fotografija i pozirala sa zlatnim balonima. 

"Sretnih 40", napisala je Celzijus uz seriju fotografija na kojima pozira u nikad kraćoj haljini s dubokim dekolteom koji je jedva obuzdavao njene obline. 

VIDEO Sjećate li se Peggy iz 'Bračnih voda'? Glumica je promijenila imidž, teško bi ju prepoznali

Ključne riječi

Komentara 4

TA
Tajg
20:19 28.01.2022.

Ima njih tamo puno sličnih kao Nives, samo sa krutim alatom.

DU
Deleted user
21:20 28.01.2022.

Izgleda kao da ima 50. Znam dosta njih koje s 50 bolje izgledaju od nje!

BT
BTW
20:52 28.01.2022.

Malo vježbica, zdravija prehrana i ne treba ti fotoshop. Možda je ipak badić premali...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije