Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novo lice RTL-a

Marijana Batinić: I meni se jednom dogodila ljubav na selu!

marijana batinić
13.05.2011.
u 09:56

Šarmantna Splićanka nova je voditeljica treće sezone RTL-ova showa “Ljubav je na selu”

Da je netko ambicioznoj Marijani Batinić na početku televizijske karijere rekao da će jednog dana pred kamerama završiti u magarećem sedlu, atraktivna Splićanka uvijek spremna na nove izazove na to ne bi samo odmahnula rukom nego bi namignula i rekla nešto u stilu – pa da vidimo i to!

Autorica, producentica i voditeljica bez dlake na jeziku novo je lice RTL-ove reality emisije “Ljubav je na selu”. Snimanje je počelo nedavno, a svestrana Dalmatinka snalazi se na seoskom manju, k’o riba u vodi.

– Nije meni selo strano! Kao dijete sam često išla kod bake u mali zaselak pokraj Splita, brala povrće ili hranila kokoši. Životinja se ne bojim, osim možda krava, a s ljudima mi je uvijek bio užitak razgovarati i izvlačiti iz njih ono najzanimljivije. Na početku snimanja bilo je nekih sitnih problema, ali brzo sam se uhodala – kaže Marijana koja je na snimanju umjesto magarca zajahala konja, i to bez sedla. Od svih životinja najdraže su joj, kaže, koze.

– Ja sam multipraktik, novinar koji najbolje djeluje na terenu. Vodila sam mnoge emisije različitog sadržaja. Ne bojim se novih situacija. Uvijek ću pronaći nešto zanimljivo. Zato mi je ovo poseban izazov u kojem ću dati sve od sebe. U biti sam još prije nekoliko godina s Petrom htjela raditi emisiju o hrvatskim selima, pa sam sad došla na svoje – kaže Splićanka kojoj se i samoj jednom dogodila romansa na selu.

– Bilo je to prije devet godina, ali ne bih pričala o osobi koja me osvojila. Nije imao veliku farmu, samo puno šarma – kaže 31-godišnja Marijana koja trenutačno nema nikog tko bi je željno iščekivao kod kuće nakon cjelodnevnih snimanja. – Ludo zaljubljena nisam, ali ima nešto na vidiku. Tko zna, možda mi se opet dogodi neka ljubav na selu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije