Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 KUHAJ

Marijan i Andrej servirali „Černobil na tanjuru“, a Martina i Naima krvavo pile!

3,2,1 kuhaj
Foto: RTL
1/4
04.09.2017.
u 22:15

S obzirom na to da je ovaj tjedan proglašen 'obiteljskim tjednom', kandidati su trebali jela posvetiti nekom članu svoje obitelji.

večeras je službeno počela peta sezona popularnog kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'. Deset novih parova pripremalo je jela koja vole jesti članovi njihovih obitelji, ali ne nužno i članovi žirija. Mateja, Mate i Tomislav nisu bili pretjerano oduševljeni određenim jelima, što se može zaključiti i prema podijeljenim bodovima.

Parovi su mogli sami odabrati za kojom radnom jedinicom danas žele kuhati, a tamo ih je ispod zvona čekala glavna namirnica koju su trebali spremiti - kunić, pile, srneći odrezak, patka i svinjski but. Svaki par u ravnini je imao jednaku glavnu namirnicu te im je cilj bio biti bolji od susjeda kako bi pobijedili u prvom zadatku 'prsa o prsa'.

S obzirom na to da je ovaj tjedan proglašen 'obiteljskim tjednom', kandidati su trebali jela posvetiti nekom članu svoje obitelji.

Špiček i Janković podijelili su nekoliko korisnih savjeta kandidatima prije samog početka kuhanja i 60 minuta kuhanja se počelo odbrojavati. Kandidati su u početku imali problema sa snalaženjem na jedinicama jer nisu znali gdje što stoji te kako se pali štednjak ili pećnica. Razina stresa je već u početku malo porasla, ali kandidati su se uskoro uhodali i lagano pripremali svoja jela.

Iako su svi uspjeli završiti na vrijeme, prilikom kušanja, žiri je naišao na mnoge nelogičnosti i neslaganja s kandidatima.

Nikola i Tihana panirali su piletinu prvo u krušne mrvice pa onda u jaja. Svi članovi žirija ostali su zatečeni, a Špiček je rekao kako tako nešto ne postoji u kulinarskom svijetu. Tata i sin, Marijan i Andrej, servirali su, kako bi Janković rekao, „Černobil na tanjuru“ dok su Anto i Antonijo morali pojesti svoju dekoraciju jer, kako bi Špiček rekao, „Sve što se nalazi na tanjuru mora biti jestivo!“. I kada je žiri mislio da je s katastrofama gotovo te da ih čeka šećer na kraju, Martina i Naima servirale su - krvavo pile! Mate je žarko htio ispisati ocjenu 3 na svoju kuhaču, ali je obećao kako u prvoj emisiji neće dati ocjenu nižu od 4 pa ih je tako pomilovao.

Tako su Martina i Naima došle na kraj ljestvice s ukupnih 14 bodova, dok su se najboljima pokazali upravo tata i sin sa svojim „Černobilom na tanjuru“. Kakve nas zgode i nezgode sutra očekuju, ne propustite saznati već sutra u novoj epizodi showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 19:50 na RTL-u.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije