Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smijeh

Pogledajte kako se Špiček i ekipa zabavljaju kada misle da ih ne snimaju

Foto: RTL
1/6
02.09.2017.
u 17:37

Peta sezona RTL-ovog kulinarskog showa "Tri,dva,jedan - kuhaj!" starta 4. rujna, a u žiriju ćemo uz Tomislava Špičeka gledati i Mateju Domitrović i Matu Jankovića

Kada pitate Tomislava Špičeka koji su mu najbolji trenuci na snimanju popularnog kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', on će vam, kao iz topa reći da su to oni koje kamere ne uspiju uhvatiti.

U svojim intervjuima često hvali pozitivnu atmosferu u studiju, gdje smijeha ne nedostaje.

Nova članica žirija, gastro novinarka Mateja Domitrović Sabo tek se navikava na svoju prvu televizijsku „ulogu“ i svakodnevni život sa 60-tak ljudi na setu, dok Špičekov kolega, chef Mate Janković, ima zavidnu količinu televizijskog iskustva i zna kako je dan bez smijeha uzalud potraćen dan.

 

 

„Ovo je opušten televizijski format koji nam svima omogućava da se šalimo na setu, zajedno s natjecateljima, ostalim članovima žirija i produkcijskom ekipom“, izjavio je Mate koji se s nabrojenom družinom našao u video isječku izbačenih scena sa snimanja kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' čija peta sezona ima svoju premijeru u ponedjeljak 4. rujna u 19:50 sati na RTL-u!​

Komentara 1

CH
cheguevara
01:23 03.09.2017.

a koga zanima taj sugavi idiot?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije