Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''prevelika ljubav''

Marija Šerifović napadnuta usred koncerta: 'Narod nije normalan, a vi me pitate zašto ne silazim u prve redove'

Foto: Matija Habljak/Pixsell/ Tomislav Miletic/PIXSELL
1/9
27.05.2022.
u 22:00

Pjevačica Marija Šerifović održala je koncert u jednom trgovačkom centru i zaradila ozljedu ramena nakon što ju je napala nepoznata žena.

Pjevačica Marija Šerifović održala je koncert u jednom trgovačkom centru i zaradila ozljedu ramena nakon što ju je napala nepoznata žena.

Marija je u jednom trenutku tijekom nastupa sišla s pozornice kako bi se fotografirala s publikom, a potom ju je napala nepoznata žena i pjevačicu udarila u rame.

-Koncert je bio lijep i fantastičan. Nakon dugo vremena odlučila sam sići među publiku i pozdraviti svu divnu dječicu. I naletim na najnekulturnije biće koje je kao što vidite, iz prevelike ljubavi ozlijedilo rame. I onda me pitate zašto ja ne silazim u prve redove, što se ne družim, pa evo, narod nije normalan, otkinula mi je rame- rekla je Marijana u snimaka koje je objavila na svom Instagram profilu, a na kojima se vidi kako drži led na ramenu.

Foto: Instagram
Podsjetimo, pjevačica je nedavno reagirala na naslove u pojedinim srbijanskim medijima koji su napisali da je  snimljena s novom djevojkom.

Šerifović je najprije objavila nekoliko naslovnica koje su prenijele da je Marija u Pragu snimljena u zagrljaju nepoznate djevojke, a u jednom od naslova stoji i "pokazala novu djevojku".

-Toliko ste strašni. Toliko ste bezosjećajni. Beskrupulozni. Do te mjere da vam ništa nije sveto. Srećom, veći je broj ljudi koji vjeruje meni, a ne vama. I na tome Bože hvala ti - napisala je Marija.

- Osoba na slici je moja kuma. I poslije me pitate zašto nisam raspoložena za suradnju - evo zašto. Nadam se da ćete i vi to zapamtiti, jer ja sigurno hoću - poručila je pjevačica ljutito.

Inače, Marija svoj ljubavni život drži daleko od očiju javnosti. Međutim, nedavno je otkrila razmišlja o potomstvu te da je već zamislila i vjenčanicu koju bi voljela jednog dana odjenuti. U razgovoru za Alo kazala je i kako često posjećuje psihoterapeuta.

VIDEO Franka Batelić otkrila da je trudna! S Ćorlukom čeka drugo dijete

Ključne riječi

Komentara 14

JO
jocoudriga
06:33 28.05.2022.

Što je ovo?

PA
pan-am
05:21 28.05.2022.

Budi muško 💪🤣

PI
pivodavac
12:24 28.05.2022.

Marija ako posječuješ redovito psihoterapeuta, znaći da ipak nešto ne štima kod tebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije