Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezde pjevaju

Marija Borić i Ervin Baučić bili su bolji od Nataše Janjić i Marka Tolje

Marija Borić Ervin Baučić
Foto: HTV
1/5
07.05.2011.
u 22:19

Iako je žiri večeras Nataši Janjić i Marku Tolji za sve tri izvedbe dao maksimalan broj bodova, publika je presudila kako su najbolji Marija i Ervin.

Da je žiri imao glavnu riječ u večerašnjem finalu showa "Zvijezde pjevaju" pobjednici bi bili Nataša Janjić i Marko Tolja, no glas naroda je odlučio kako su u petoj sezoni najbolji bili Marija Borić i Ervin Baučić.

- Trudili smo se i hvala svima - uzbuđeno je rekla Marija dok su joj ostali kandidati iz showa čestitali na pobjedi. Finalisti su večeras izveli dvije pjesme iz prijašnjih emisija i jednu novu. Kada su prvi put otpjevali dio iz mjuzikla "Fantom u operi" Ksenija Erker i Martina Tomčić Moskaljov, članice žirija zamolile su ih da to opet pjevaju u finalu, pa su im Ervin i Marija ispunili tu želju. Desetke su zaradili za "Fantoma" kao i za pjesmu "All Around The World" Lise Stansfield. Za žiri su podbacili u trećoj pjesmi za koju su odabrali duet Zorice Kondže i Olivera Dragojevića, "Ti si moj san".

Mali problemi sa tekstom žiriju su bili neoprostivi i na kraju je njihov zbroj ocjena za treću pjesmu bio 37. Obožavatelji im očito nisu zamjerali nedostatak energije u scenskom nastupu što je žiriju smetalo, nagradili su njihove osebujne vokale i omogućili im pobjedu.

Komentara 12

MO
moroder
23:51 07.05.2011.

Oba para su bila odlična. Drago mi je zbog Ervina.

OB
-obrisani-
07:13 08.05.2011.

To su pobijedile Marijine duge , ogavne , umjetne trepavice.

PG
praseca gripa
23:51 07.05.2011.

Ma svaka cast! Bili ste najsimpaticniji.I ja sam vam dala svoj glas(to bas i ne radim)u zelji da pobijedite. Ostvarilo se. Uzivajte!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije