Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još je na porodiljnom

Iva Šarić prvi put govori o sinu kojeg je dobila s Brunom Petkovićem: Malo sam se bojala

Foto: Instagram screenshot
1/7
22.06.2021.
u 13:34

Iva je još uvijek na porodiljnom ali na zamolbu prijatelja snimila je jednu kampanju i tako se na kratko odvojila od sinova.

Početkom travnja bivša manekenka, a sada jedna od voditeljica emisije Klub7 Iva Šarić rodila je svog trećeg sina kojem su ona i njezin partner, nogometaš Bruno Petković dali ime Adriano. Iva je još uvijek na porodiljnom ali na zamolbu prijatelja snimila je jednu kampanju i tako se na kratko odvojila od sinova.

- Beba je, kao i kod svakoga, tako i kod nas, unijela neki novi život i tu neku notu. Ja ne znam kako to opisati, moja djeca su se tome jako veselila, ali oni su mene užasno iznenadili kako su prihvatili bebu i ponašaju se zaštitnički prema njemu. Jako dobro funkcioniramo, iskreno malo sam se čak i bojala, ali jako jako smo dobar tim - izjavila je Iva u razgovoru za IN Magazin odgovarajući na pitanje koliko je prinova učvrstila njezinu vezu s Petkovićem i kako su njezini stariji sinovi prihvatili bebu, a dodala je kako će na porodiljnom biti sigurno do jeseni.

Za vezu bivše manekenke i našeg nogometnog reprezentativca saznalo se prošlo ljeto kada su zajedno bili na ljetovanju i ubrzo su počeli živjeti zajedno. Iva iza sebe ima brak s nogometašem Jerkom Lekom za kojeg se udala 2012. godine. Osvojila ga je 2008. godine, a četiri godine kasnije održano je vjenčanje u crkvi sv. Josipa na Trešnjevci. Iva je imala 19 godina, a Jerko 32 godine. U braku su dobili dva sina Carlosa kojem je osam godina i Leona koji ima šest godina.

VIDEO Snimka pobudila sumnju da Mija Begović vodu iz bazena pušta u Mrežnicu, glumica nam to demantira

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije