Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Mara i Bahra se ne predaju: Marijan plače jer je njegova djevojka jako ljubomorna na nas

Foto: RTL
1/9
05.05.2021.
u 20:00

Kako je njegova djevojka ušla u borbu za njegovo srce, kandidatkinje Mara i Bahra bile su uvrijeđene jer im farmer nije priznao da se već zaljubio u drugu ženu.

Kod Marijana na farmi bilo je posebno dramatično. Kako je njegova djevojka ušla u borbu za njegovo srce, kandidatkinje Mara i Bahra bile su uvrijeđene jer im farmer nije priznao da se već zaljubio u drugu ženu.

Mara i Bahra već su drugi dan nakon njezinog dolaska zaključile da je ona užasno ljubomorna

"Ne može živjeti od toga. Posebno je ljubomorna na mene. Pitala je koliko imam godina i iznenadila se", rekla je Mara, a nakon toga je i Bahra komentirala kako je i ona o tome razgovarala s Marijanom. "Pitala je i za moje godine i rekla je da bi mi dala 10 godina manje, koliko imam lijepi ten i koliko lijepo izgledam", rekla je kandidatkinja.

"Toliko je ljubomorna da ne može nijednu ženu vidjeti oko njega", dodala je Mara. 

Marijanova djevojka držala se po strani dok su svi bili zajedno na terasi, a to je jako naljutilo Maru koju je zasmetalo što se farmer ne druži s njima kako njegova djevojka ne bi bila ljubomorna.

"On je meni rekao da je ljubomorna, da nas ne može vidjeti", tvrdi  Mara  koja je naglasila i da Marijan plače jer ne može objasniti djevojci da s kandidatkinjama nema ništa.

VIDEO Petar Grašo i Danijela Martinović prekinuli nakon 24 godine veze

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije