Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Već se dogodilo

Manipulira se glasovima u 'Plesu sa zvijezdama'? Gledatelju uočili grešku

Foto: Nova TV
1/12
29.04.2019.
u 17:52

U sedmoj emisiji emitiranoj u nedjelju gledatelji su uočili da su Josipa Pavičić Berardini i njen plesni partner Damir Horvatinčić najprije imali 11 posto glasova, a onda se  to promijenilo.

Novu grešku uočili su gledatelji u showu "Ples sa zvijezdama" i zbog toga sve više sumnjaju kako se manipulira glasovima.

Već su jednom gledatelji reagirali kad su bili uvjereni da su Marku Grubniću oduzeti glasovi i da nije trebao završiti u plesnom dvoboju, a u sedmoj emisiji emitiranoj u nedjelju gledatelji su uočili da su Josipa Pavičić Berardini i njen plesni partner Damir Horvatinčić najprije imali 11 posto glasova, a onda se  to promijenilo u 13.6 posto, pišu 24 sata. 

S Nove TV objasnili su kako je ljudskom pogreškom bio prikazan postotak koji su Josipa i Damir imali u prošloj emisiji. Tvrde kako to nije utjecalo na  konačni ishod i da bi njih dvoje svakako završili u plesnom dvoboju. 

Show su sinoć napustili Sonja Kovač i Gordan Vogleš. 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
18:42 29.04.2019.

Modni mačić kao seksualna manjina ima dvostruko pravo glasa, tako da nema mjesta čuđenju... sve je zakonito i transparentno..... Članak 3, točka 6 istanbulske konvencije.. 😁

TO
Tomi0713
06:27 30.04.2019.

Na HRTu je bila 100x bolja emisija

IL
ilija26
19:28 29.04.2019.

Nema tu gledatelja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije