Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples sa zvijezdama

Sonji Kovač stiže celebrity podrška: 'Žiri te zakinuo'

Foto: Instagram screenshot
1/4
29.04.2019.
u 10:43

Nakon sinoćnjeg ispadanja iz emisije 'Ples sa zvijezdama', Sonja Kovač dobiva podršku koju nije očekivala.

Dio gledateljstva ne može ostati ravnodušan nakon što je blogerica Sonja Kovač sinoć ispala iz 'Plesa sa zvijezdama'. Osim što govore o namještanju cijele emisije, neki prozivaju i žiri jer su stava da su upravo oni zakinuli Sonju.

TV voditelj Dalibor Petko je među onima koji tako tvrdi, a svoju je podršku blogerici i prozivku žirija javno obznanio u Instagram Storyju.

Foto: imdb

- Ono kad plešeš ovako, a žiri te zakine - stoji u Daliborovom storyju koji se ne može pomiriti s odlaskom Sonje Kovač s plesnog podija.

Podsjetimo, Sonja Kovač i njezin partner Gordan Vogleš ispali su nakon sedam epizoda emisije 'Ples sa zvijezdama'. Nakon plesnog dvoboja protiv Josipe Pavičić i njezinog partnera, žiri je odlučio s tri glasa za Josipu i Horvatinčića da od sljedeće nedjelje Kovač neće zaplesati.

Pogledajte tko se nalazi na plesnom podiju 'Plesa sa zvijezdama'.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
07:31 30.04.2019.

Kada su plesali u skupinama po tri para zajedno, gospođa Kovač je dosta griješila. Treba pogledati snimku, nije bila koncentrirana, to se vidjelo. Žiri je dozvolio da plesovi budu neprepoznatljivi, uz obilje figura koje u zadanim plesovima ne postoje, uključivši i ozljeđivanje natjecatelja. To je ono što bih zamjerio žiriju.

HH
Hrvoje Hrk !!
10:55 29.04.2019.

7i ovaj petko je poceo da iskace iz svake pastete , lik se bu jos za predsjednika kandidiral

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije