Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ples sa zvijezdama

Sonja Kovač napustila show, a gledatelji bijesni: 'Opet namještanje'

Foto: Instagram screenshot
1/4
29.04.2019.
u 08:44

U sinoćnjoj epizodi borilo se šest parova za prolazak u sljedeći krug, a žiri je najviše ocjene dao Ivanu Šariću.

Sonja Kovač i njezin partner Gordan Vogleš ispali su nakon sedam epizoda emisije 'Ples sa zvijezdama'. Nakon plesnog dvoboja protiv Josipe Pavičić i njezinog partnera, žiri je odlučio da od sljedeće nedjelje Kovač neće zaplesati.

Nakon pojedinačnih izvedbi uslijedili su timski nastupi, a najbolje plasirani iz prošle emisije su otvorili ovaj dio nastupa - Ivan Šarić i Paula Jeričević odabrali su Marka Grubnića i Elu Vuković te Viktoriju Đonlić Rađu i Marka Mrkića.

Drugu grupu birali su Slavko Sobin i Gabriela Pilić i činili su ju Josipa Pavičić Berardini s partnerom Damirom Horvatinčićem te Sonja Kovač i Gordan Vogleš.

Prošle nedjelje kritike gledatelja bile su usmjerene prema Sonji, koja je tad prema prikazu na Novoj TV, imala najviše glasova gledatelja te su mnogi tvrdili da je ona trebala završiti u dvoboju umjesto Marka Grubnića. Tjedan dana poslije, blogerica je napustila emisiju i gledatelji sada kritiziraju žiri govoreći da ona nije trebala ispasti.

- Žiri favorizira - stoji u jednom od komentara na društvenim mrežama showa.

- Padovi su se nagradili s 8,9 pa i 10, a ulaženje u partnerov prostor i držanje visoko ramena s 6 i 7..... ma koga vi je*ete? - razljutili su gledatelja svojim ocjenjivanjem, a ni tu nisu stali komentari.

- Ovo odlučivanje žirija je presmiješno! Svaki put prije nego parovi otplešu-jasno je koga će ostaviti. Kod nas čak ni ovakvo natjecanje ne može pošteno! - napisao je netko poprilično uzrujano.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Neustrašivi! 🙌👑 #ŠARIČEVIĆ #plessazvijezdama #NovaTV

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

Sonja Kovač i Gordan Vogleš, par koji je ispao, plesali su tango. Nastup nije oduševio stručni žiri te su dobili tri šestice i jednu sedmicu. Ivan Šarić i Paula Jeričević plesali su jazz dance i dobili niz najboljih ocjena u večeri, a uz 'Sex Bomb' i cha cha cha plesni podij pomeli su Slavko Sobin i Gabriela Pilić.

Viktorija i Marko plesali su quick step na Balaševićevu 'Djevojku sa čardaš nogama' i 'pokupili' četiri osmice od žirija. Marko Grubnić, koji nije otišao u plesni dvoboj na iznenđenje mnogih, s jazz partnericom Elom dobio je četiri sedmice.

Pogledajte tko sve pleše u ovoj sezoni 'Plesa sa zvijezdama'.

Ključne riječi

Komentara 4

IL
ilija26
09:33 29.04.2019.

Ode naj bolji komad

Avatar Apsalar
Apsalar
10:53 29.04.2019.

Svaki put obavijest o ovom glupom plesu. Pa oni koji to prate znaju kako je ostalo, a mi koje ne zanima ne želimo znati. Zašto onda čitaš i komentiraš, pitat ćete vi... Pa zato što vam želim reći da prostor popunjavate samim šundom i glupostima.

MA
marijanka
10:04 29.04.2019.

Zasto mi gledatelji ne mozemo vidjeti glasove nas gledatelja.Samo ih kazete po vasoj volji.mogu biti ok, a i ne moraju!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije