Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Christie Brinkley

Manekenka pojavom očarava i u 71. godini: 'Nemate se čega bojati'

Foto: Instagram
1/11
11.02.2024.
u 22:00

Povodom rođendana objavila je na Instagramu niz fotki na kojima nasmijano pozira u jednodjelnom crnom kupaćem kostimu.

Po mnogima jedna od najljepših žena na svijetu, slavna američka manekenka Christie Brinkley prije tjedan dana proslavila je svoj 70. rođendan, a i dalje plijeni pozornost gdje god da se pojavi. 

Povodom rođendana objavila je na Instagramu niz fotki na kojima nasmijano pozira u jednodjelnom crnom kupaćem kostimu.

VEZANI ČLANCI

"Ovo su sedamdesete i nemate se čega bojati jer baš ovu godinu možete učiniti svojom omiljenom! Na vama je, u vašoj moći. Odaberite slavlje umjesto klonuća", napisala je u objavi koja je prikupila gotovo 40 tisuća lajkova. 

"Znate što vam je činiti, vježbajte i pravilno se hranite, koristite kremu za sunčanje i ne sjedite pod stropnim svjetlima! Budite znatiželjni, istražujte i krenite u avanture, samo ne zaboravite spakirati svoje zubne proteze. Ozbiljno, smijte se i volite svom snagom... I obećavam da će sedamdesete biti u redu!", dodala je. 

Inače, Brinkley se prvi put pojavila na naslovnici Sports Illustrated magazina 1979. godine, punih je 25 godina bila zaštitno lice kozmetičkog brenda Cover Girl i pojavila se na više od 500 naslovnica svjetskih magazina.

Bila je udana četiri puta, a najpoznatiji je njen brak sa slavnim glazbenikom Billyjem Joelom od 1985. do 199, s kojim ima kćer Alexu Ray. Brinkley se pojavila i u nekoliko njegovih spotova, a posebno valja izdvojiti klasik "Uptown Girl" iz 1983. godine. 2022. godine je otkrila i čemu duguje svoj mladoliki izgled na kojem bi joj pozavidjele i dvostruko mlađe kolegice. Ključni faktori su, kako ističe, kvalitetan i dobar san, ispravna prehrana, hidratacija te zaštita i njega kože. Christie je na Instagramu otkrila i svoju beauty rutinu koju dosljedno slijedi kako bi zadržala mladolikost. 

- Ono što radite svaki dan odredit će koliko ćete biti zdravi i živahni - objasnila je i dodala kako je najvažnije ‘dobro spavati, jesti organsku hranu, ostati hidratiziran te njegovati svoju kožu 24 sata dnevno‘.

GALERIJA Nakon vjenčanja Filip je rekao svojoj supruzi Tamari da bi bilo pristojno da spavaju odvojeno

1/18

- O vama sve ovisi, u vašim je rukama! To su stvari koje radim svaki dan kako bih se osjećala snažnije i kako bi me potaknule kroz moje užurbane dane - istaknula je bivša američka manekenka koja smatra da svoj dobar izgled duguje vegetarijanstvu. Vegetarijanka je od svoje 13. godine, a godinama se pridržava i tzv. ‘dugine dijete‘, odnosno dijete koja preporučuje prehranu u spektru duginih boja: plavoj, žutoj, zelenoj, narančastoj...

- Moja cijela obitelj i ja smo svakodnevno jeli namirnice u duginim bojama.  Za ručak jedem povrće i napravim salatu, zatim dodam protein poput graha ili orašastih plodova. Večera je skoro pa ista, osim što ću možda svoje povrće staviti na tjesteninu od graha, rižu, žitarice ili kvinoju - pojasnila je svojedobno manekenka. 

VIDEO 'Optužnica je protiv mene podignuta u rekordnom roku, ja nisam imala 'radost' koja će mi pomagati'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije