Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDJELJOM U 2

Aleksandar Stanković najavio novog gosta: 'Očito jako sposoban i spretan poduzetnik'

Foto: HRT screenshot
1/12
07.02.2024.
u 08:00

Novi gost HRT-ove emisije "Nedjeljom u 2" je glavni izvršni direktor Fortenova grupe Fabris Peruško

Aleksandar Stanković, urednik i voditelj emisije "Nedjeljom u 2", na društvenim je mrežama objavio kako je novi gost njegove emisije ovu nedjelju Fabris Peruško. Peruško je inače glavni izvršni direktor Fortenova grupe.

Gledatelji su objavu lajkali i komentirali, a jedan je gledatelj napisao: "Neka nam objasni kako je uspio u relativno kratkom vremenu izgraditi vilu u Istri i kupiti još jednu vilu u Zagrebu, očito jako sposoban i spretan poduzetnik". 

VEZANI ČLANCI

Prošle nedjelje gost mu je bio prometni stručnjak Željko Marušić. Podsjetimo, prije nešto više od godinu dana Marušić se obratio otvorenim pismom HRT-ovom voditelju Aleksandru Stankoviću vezano uz njegovu emisiju 'Nedjeljom u 2' u kojoj je gostovao predsjednik udruge Strujni krug Hrvoje Prpić, a jedna od tema su bili električni automobili.

Pred kraj emisije se dogodio zanimljiv presedan kad je Stanković najavio kako je na HRT stigao gledatelj koji želi u emisiju, samo kako bi se pokazalo da je riječ o vozaču rallyja Juraju Šebalju.

VIDEO Severina komentirala molitelje u njenom rodnom gradu: 'Ovo je Split u 3 P.M.'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije