Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
let 3 je hit

'Mama ŠČ' zaludila Nizozemce: Voditelj se obukao kao Prlja pa u emisiji zapjevao poznate stihove

Foto: Screenshot Youtube
1/10
15.05.2023.
u 19:30

Voditelji su se u humorističnoj emisiji dotaknuli teme Eurovizije pa glazbom zabavili gledatelje

Riječki rock bend Let 3 je s pjesmom "Mama ŠČ!" nastupio u prvom polufinalu ovogodišnje Eurovizije i zauzeo osmo mjesto od 15 država. Voditelji su baš njih prozvali prve za prolazak u finale, što je prvi prolazak Hrvatske u finale Eurovizije nakon šest godina. U finalu su završili na 13. mjestu, a iako im žiri nije dao puno bodova, publika ih je zavoljela. 

A čini se kako ih vole i Nizozemci. Naime, nizozemski voditelji u humorističnoj emisiji na televizijskom programu "Even Tot Hier" nastupili su kao Let 3 sa svojom verzijom hita "Mama ŠČ!". Na svome jeziku tako su otpjevali stihove 'mama kupila traktora', a iza njih se prikazao i video sličan spotu Leta 3. Voditelji Niels van der Laan i Jeroen Woe s bendom Miguel Wiels dotaknuli su se teme ovogodišnje Eurovizije pa ukratko prokomentirali sve natjecatelje, nakon čega su glazbom zabavili publiku.

Jedan od njih nosio je ružičasti kaput poput i kapu, poput Prlje.

Podsjetimo, Let 3 je osvojio 11 bodova od žirija, i to 3 od Portugala i 8 od Srbije, a 112 bodova od publike. Razlika njihovih bodova je ćak 101.

Riječki rokeri u nedjelju su se vratili u Hrvatsku, kada su sa svojim zlatnim traktorom "sletjeli" u zagrebačku zračnu luku. - Jako smo zadovoljni, traktor nam je zapeo u metaversu, pa smo sada došli po njega. U biti, u Liverpoolu nismo ni bili mi nego naši avatari, a mi smo otišli po traktor - rekao je Damir Martinović Mrle i dodao kako su ih članovi žirija htjeli na*uziti. 

- Pobjegli smo od njih, pa su nam se zato osvetili. Žiri ima takve svoje kriterije, kako tko pleše ili pjeva visoke i niske lage. Valjda nemaju kategoriju za umjetnički dojam kao u klizanju. Hvala publici - rekao je Mrle, a Prlja dodao da ima i puno interesnih zona koje dijele glasove. Članovi Let 3 rekli su kako više nemaju želju za Eurovizijom.

 

- Uvijek ćemo braniti boje Hrvatske, ali Eurosong ponovno, teško - rekao je Mrle .

- Lijepo je bilo dijeliti pozornicu s ostalim izvođačima. Rasvjeta je bila fenomenalna, ali zvuk toliko i ne, jer je prilagođen TV prijenosu. Eto, doživjeli smo i to, jako smo zadovoljni. Ostvarili smo puno kontakata, gostovali u svim važnim europskim medijima - dodao je Prlja.

VIDEO Meri Cetinić suočila se s još jednim teškim gubitkom: 'Počivaj u miru Božjem'

 
Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Krabat
Krabat
21:52 15.05.2023.

"Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo srama" Sigmund Freud

DU
Deleted user
07:08 16.05.2023.

Ne da se leftardija 🤣🤣🤣

DU
Deleted user
12:38 16.05.2023.

Zasto se uporno neuspjeh kod određenih frakcija pokušava progurati kao golemi uspjeh?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije