Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poslušajte novi singl

'Mala mafioza' Ivane Kovač na ovogodišnjem Splitskom festivalu

ivana kovač
Foto: PR FOTO
1/2
17.06.2015.
u 17:08

Ivana Kovač na novoj pjesmi 'Mala mafioza', nastavlja suradnju sa Mladenom Grdovićem, koji je točno pogodio sa pjesmom koju je ponudio Ivani

Ovog ljeta Ivana Kovač zagrijala je jako dobro mikrofone u studiju.

Nakon što je predstavila zajedničku pjesmu 'Dva goluba', koju je izvela sa Mladenom Grdovićem, te iznenadila nastupom na CMC festivalu, u predivnoj haljini Matije Vuice, Ivana nastavlja dalje.

Ivana Kovač na novoj pjesmi 'Mala mafioza', nastavlja suradnju sa Mladenom Grdovićem, koji je točno pogodio sa pjesmom koju je ponudio Ivani.

Glazbu potpisuje Mladen Grdović, tekst Antonija Šola, a aranžman Igor Ivanović i Franjo Judnič.

– Oduševljena sam sa divnom započetom suradnjom sa Mladenom. Uživam u novoj pjesmi, za koju imam osjećaj da bi mogla biti uspješna i da će se svidjeti publici, baš kao što ih je oduševila pjesma 'Dalmacijo, srce oca moga'. Pjesma je pisana za ljeto i baš je prava dalmatinska pisma tako da nisam razmišljala da bi je izvela bilo gdje drugdje nego na Splitskom festivalu – rekla je Ivana Kovač.

Osim promocije nove pjesme, Ivana nastupa diljem cijele Hrvatske i Slovenije.

Dalmatinsku pjesmu, potencijalni ljetni hit, Ivana će predstaviti na ovogodišnjem izdanju Splitskog festivala.

>> Sve je tu. More, stijena, Hajdukov grb – Mladen Grdović i Ivana Kovač snimili spot

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije