Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što će tata reći?

Mala bogatašica Tamara Ecclestone u golišavu izdanju

tamara ecclestone (1)
Foto: ultimo
1/4
30.05.2011.
u 12:46

Tamara je kao novo zaštitno lice marke donjeg rublja Ultimo pozirala u golišavu izdanju. Još nije poznato što je tata Bernie rekao na kćerin novi posao.

Nakon brojnih ozbiljnih poslovnih ponuda koje su za tatinu miljenicu Tamaru Ecclestone nerijetko bile nedovoljno plaćene, 26-godišnja kći Bernieja Ecclestonea odlučila je postati zaštitno lice za poznatu britansku marku donjeg rublja Ultimo. Nije za Tamaru ništa novo pozirati u golišavu izdanju, učinila je to mnogo puta do sada za zaštitu životinja.

Još nije poznato što je tata Bernie, uvijek previše slijep i popustljiv kad su njegove dvije kćeri u pitanju, rekao na fotografije svoje Tamare u seksi donjem rublju. Osim manekenskog angažmana Tamara će ovog ljeta imati još posla, pojavit će se u vlastitom reality showu "Tamara's World" u kojem će renovirati svoju kuću koju joj je tata prošle godine kupio za 45 milijuna funti.

Komentara 2

AN
AnaB1982
13:38 30.05.2011.

nemreš vjerovat da je ovo mogao onaj kepec napravit... vidi se koji su jači geni bili i hvala majci prirodi na tome :))

DK
dkatica2
12:10 01.06.2011.

tamara super mačka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije