Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pjevačica

Maja Šuput uživa u Italiji, nove fotografije oduševile su pratitelje: "Kao barbika"

Foto: Instagram screenshot
1/7
13.10.2021.
u 20:00

Maja je na društvenim mrežama podijelila nekoliko fotografija i snimaka luksuznog zdanja, a pratitelje je počastila i fotografijama na kojima pozirala sa sinčićem Bloomom i suprugom Nenadom

Pjevačica Maja Šuput trenutno uživa u odmoru u Italiji, točnije na imanju između Umbrije i Toskane, a odabrali su hotel Castelo di Reschio u kojem noćenje ovisno o vrsti noćenja može koštati 1250 pa sve do 4490 eura što i ne čudi s obzirom na to da je renoviranje dvorca trajalo punih 25 godina.

Maja je na društvenim mrežama podijelila nekoliko fotografija i snimaka luksuznog zdanja, a pratitelje je počastila i fotografijama na kojima pozirala sa sinčićem Bloomom i suprugom Nenadom. Pjevačica je pozirala u upečatljivoj kombinaciji žute maxi suknje koju je upotpunila visokim čizmama i šeširom. Za ovo izdanje dobila je brojne komplimente, a pratitelje su posebno oduševile fotografija na kojima je pozirala s Bloomom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

-Danas mi je styling sve. Idem se praviti važna okolo- napisala je Maja uz fotografije, a ubrzo su se nanizali brojni komplimenti i lajkovi.

"Kraljevski", "Predivni", "Baš ste lijepi oboje", "Modne ikone", "Top topova", "Wow", "Maja kao kraljica, maleni kao princ", "Kao barbika", samo su neki od komentara 

Budući da ih je u Italiji dočekalo lijepo vrijeme, Maja je iskoristila priliku da uhvati zadnje zrake sunca, pa je uskočila u kupaći kostim koji je istaknuo njezinu zavidnu figuru.

Maja je jedna od najzaposlenijih pjevačica na estradi, a prvih mjesec dana od rođenja potpuno se posvetila Bloomu pa ona i suprug Nenad nisu trebali ničiju pomoć. No, već nakon mjesec dana pjevačica se polako vratila svojima obavezama, snimanju Supertalenta, ali i novim pjesmama. Budući da su joj vikendi bukirani gažama, Maja najčešće putuje preko tjedna, a pratitelje na društvenim mrežama redovito razveseli fotografijama s putovanja.

VIDEO>> Sanja Doležal otkrila istinu o Dini Jelusiću i 'pogledu u njezin dekolte' 

Ključne riječi

Komentara 2

HR
Hrabraja
23:29 13.10.2021.

Strava, jedino je burka sada spašava

RO
RogaBabaroga
22:45 13.10.2021.

pa jel dosta više o plastičnoj Maji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije