Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proslavili važan dan

Izabel Kovačić raznježila videom sa sinom Ivanom: 'Moj veliki dječak'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/9
13.10.2021.
u 13:13

Objavila je video s proslave u kojem pleše sa sinčićem u naručju.

Sin našeg reprezentativca Matea Kovačića i njegove supruge Izabel, maleni Ivan, proslavio je svoj prvi rođendan, a ponosna mama nije propustila podijeliti sreću sa svojim pratiteljima. 

Objavila je video s proslave u kojem pleše sa sinčićem u naručju.

"Moj veliki dječak", napisala je u opisu, a crno-bijela snimka rastopila je njezine pratitelje koji su odmah u komentarima malenom Ivanu poželjeli sve najljepše za rođendan.

"Presladak je", "Kako je velik", "Predivni ste", pisali su pratitelji i ostavljali emotikone srca. 

Inače, Izabel i Mateo Kovačić postali su roditelji 12. listopada prošle godine. Izabel je rodila carskim rezom, a dječaku su nadjenuli tradicionalno kršćansko ime – Ivan. Nedavno su se vratili u London, gdje Mateo igra za Chelsea, ali Izabel je odlučila kako će sina roditi u Zagrebu gdje živi cijela njihova obitelj. Sredinom lipnja Kovačići su proslavili četvrtu godišnjicu braka, a njihova ljubav počela je prije deset godina. U istoj crkvi u kojoj su izrekli svoje sudbonosno ''da'' Mateo i Izabel su se i upoznali. U crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima naš reprezentativac bio je ministrant, a Izabel je pjevala u zboru. Nakon potresa koji je pogodio Zagreb Kovačići su iz Londona stigli u našu metropolu kako bi bili uz svoje bližnje i veći dio karantene proveli su u Zagrebu.

VIDEO>>Kultna serija Seinfeld stiže na Netflix: Kramer je u pilot-epizodi zapravo bio Kessler

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije