Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi gost

Aleksandar Stanković otkrio tko je sumnjičavi stručnjak koji mu dolazi u emisiju

Urednik i voditelj HTV-ove emisije Nedeljom u 2, Aleksandar Stankovic
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/7
13.10.2021.
u 12:17

Umjesto faksa, poduzetništvo i danas firma s 30 zaposlenih, otkrio je Stanković o svom gostu

Početkom tjedna Aleksandar Stanković najavio je novog gosta u svojoj emisiji "Nedjeljom u dva". Nije tada otkrio njegovo ime, objavio je fotografiju svog gosta dok je još bio sasvim mali i napisao: "Kaže Oliver Mlakar kako u životu nisi ništa napravio ako nisi gostovao u Nedjeljom u 2. Ovaj sumnjivi stručnjak zbilja se načekao. Dvadeset godina prošlo je od ove fotke, ali dobro, eto ga u nedjelju."

Zbog spominjanja legendarnog voditelja mnogi Facebook pratitelji emisije "Nedjeljom u 2" pomislili su kako je Mlakar novi gost, a oni koji su ipak malo bolje pročitali objavu na prvu su pomislili kako je Stankovićev gost ove nedjelje Mate Rimac, a samo je u jednom komentaru bilo pogođeno tko je zapravo novi gost. Riječ je o Albertu Gajšaku koji ima samo 23 godine i vodi uspješnu tvrtku s 30 zaposlenih.

 

"Albert Gajšak (23) vlasnik tvrtke CircuitMess. Krenuo od nule, glava, ruke. Umjesto faksa, poduzetništvo i danas firma s 30 zaposlenih. Proizvodnja i prodaja igraćih konzola po bijelom svijetu. Priča kako iz ničega napraviti nešto", otkrio je Stanković svog gosta i uz jednu njegovu fotografiju napisao je i ovu Albertovu izjavu: "Osjećaj kada mami ne trošiš novce, nego joj novčano pomažeš s 18 godina u državi gdje dobar dio ljudi živi 'starcima na grbači' do 28 godine – je neprocjenjiv."

Komentara 3

ZB
Zoki-Bijela
13:17 13.10.2021.

Srpska posla

Avatar Zzzz
Zzzz
13:02 13.10.2021.

Do kad ćemo morati gledati ovog Srbina na Hrvatskoj televiziji u udarnom terminu nedjeljom u dva ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije