Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav stav!

Maja Šuput: Svi znaju da je Maja do jaja

Maja Šuput
Foto: Instagram
1/4
05.02.2017.
u 10:56

Pjevačica se na sinoćnjem koncertu na otoku Krku pojavila odjevena u kostim jaja i objavila je fotografiju na Instagramu na kojoj je poručila da svi znaju da je Maja do jaja

Maja Šuput sinoć je nastupala u Narodnom domu Punat na otoku Krku na fešti za maškare. Prije nastupa na Instagramu je pitala obožavatelje što misle kakvu masku je izabrala za ovaj koncert.

- Za večerašnje maškare pripremila sam neobičan kostim. Ima li tko ideju u šta ću se kostimirati za koncert?

Crna mamba, Super woman, Elza, Melania Trump, bubamara bile su samo neke od maski u kojima su obožavatelji zamišljali Maju i napisali su to u odgovoru na njeno pitanje.

Ništa od predloženog nije bilo točno jer je Maja za masku odabrala - jaje.

- Svi znaju da je Maja do jaja! - napisala je pjevačica sinoć i objavila fotografiju sebe u kostimu jaja, a obožavatelji su joj čestitali na originalnoj ideji i kreativnosti. 

>>Ovako se Maja Šuput odmara, a obožavatelji joj poručuju: 'Ti si top svijeta'

 

 

" Svi zivi znaju da je MAJA DO JAJA" 🎼🎹🎤 Full house 👊🏼 Punat je Zakon !!!

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Mad Rascal
Mad Rascal
11:08 05.02.2017.

Kreativno za popizdit! Trebali su joj naslikati dva testisa negdje oko pupka... pa onda penis koji se proteze do sve ispod grla... To bi bilo mnogo originalnije.

BL
bluescreen
12:29 05.02.2017.

pojebat, potrositi onako ispucati se koda je sutra sudnji dan. i otići

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
10:59 05.02.2017.

bas si zgovna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije