Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ništa ne skriva

Ovako se Maja Šuput odmara, a obožavatelji joj poručuju: 'Ti si top svijeta'

Maja Šuput
Foto: Instagram
1/4
02.02.2017.
u 10:23

Pjevačica je objavila fotografiju na društvenoj mreži na kojoj zavaljena leži u fotelji i uz potpis je napisala: #majadojaja

Zavodljivo i seksi Maja Šuput izgleda i dok se odmara daleko od pozornice, svjetla reflektora i bliceva fotoaparata. Na novoj fotografiji kojom je počastila svoje pratitelje na Instagramu Maja je objavila fotku na kojoj je u prvom planu njezin dekolte te je napisala: Chill #majadojaja.

S Majinom porukom i načinom na koji se odmara, brzo su se složili i njezini brojni obožavatelji i poručili joj da je top svijeta.

Maja je jedna od rijetkih domaćih zvijezda koja ne skriva što je ''popravila'' na sebi kod estetskih kirurga, pa je tako pjevačica odavno priznala da je povećala grudi jer je bila ravna kao daska. 

>>Maji Šuput lopovi 'počistili' stan dok je ona uživala u Meksiku

 

 

Chill #majadojaja

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar mortus50
mortus50
10:54 02.02.2017.

Od cega ona odmara? Plasticnih operacija?

JO
josip4
10:33 02.02.2017.

svašta vi objavljujete.

BJ
bjafra
11:21 02.02.2017.

Ma i jaja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije