Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slike s MySpacea

Ella objavila stare fotografije: 'Bila si ponekad zastrašujuća'

Foto: Instagram
1/9
15.07.2021.
u 13:33

Obožavatelji su bili iskreni u komentarima i rekli su joj kako je uvijek bila svoja i drugačija.

Blogerica i influencerica Ella Dvornik podijelila je na Facebooku neke od svojih fotografija iz ranije mladosti koje je objavljivala na nekada popularnoj mreži MySpace.

- Ok tko se sjeća myspacea? Ovo su neke od mojih slika od tamo HAHAHAHAHAHAH - napisala je Ella čiji se modni stil drastično promijenio tijekom zadnjih nekoliko godina, a  obožavatelji su bili iskreni u komentarima i rekli su joj kako je uvijek bila svoja i drugačija, a mnogi su zaključili i kako je nalik svom pokojnom ocu, legendarnom glazbeniku Dini Dvorniku.

Foto: Facebook/TS Auris

-Ostalo mi je u pamćenju da sam blenula kad sam te vidjela..bila si kulerica sa sto raznih boja na sebi...pircing...u sebi sam vrištala gle to je Ella Dvornik.- prisjetila se jedna obožavateljica Elle Dvornik.

Slični su bili i ostali komentari od kojih izdvajamo neke: Meni je ovo predobro, ne znam koja mi je slika ili odjevna komba bolja. Balie je definitivno ista ti. Ove slike to dokazuju. Meni si super bila i ostala. Zašto se sramiti svoje prošlosti? Budi ponosna na sve što si postigla u životu, kraljice! Ode si ćaćino dite...potpuna umjetnica, neshvaćena i neprilagođena....sad si odrasla...al meni si više cool bila ovako udarena. Bila si ponekad zastrašujuća, ali uvijek posebna i svoja.

VIDEO Severina više ne prati Igora na Instagramu, a on je obrisao sve zajedničke fotografije

Ključne riječi

Komentara 3

ČS
Čuvaj se senjske ruke
18:45 15.07.2021.

Nestali komentari. Takve se ne smije komentirati, jel to oglas, što li? Ne, to je VL!

KR
Krud
17:49 15.07.2021.

Gdje nestadoše komentari? Bilo ih je, možda se dami nisu svidjeli? A napisano je bila gola istina!

WA
wannabenovinari
14:32 17.07.2021.

Večernjakovi moderatori su gori od onih u Sj. Koreji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije