Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNA MAMA

Maja Šuput s Bloomom proslavila prvi Majčin dan: 'Nikad zahvalnija životu'

Maja Šuput
Foto: Instagram
1/8
09.05.2021.
u 12:50

Nikada zahvalnija životu što te imam i što si me učinio najsretnijom mamom na svijetu. Moj prvi Majčin dan. Svim mamicama nek je sretan, najsretniji, napisala je pjevačica pokraj fotografije sa sinom u naručju

Maja Šuput emotivnom je fotografijom sa sinom Bloomom svima majkama čestitala Majčin dan. 

- Nikada zahvalnija životu što te imam i što si me učinio najsretnijom mamom na svijetu. Moj prvi Majčin dan. Svim mamicama nek je sretan, najsretniji, napisala je pjevačica pokraj fotografije sa sinom u naručju. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, Šuput je rodila prije mjesec i pol dana, a od tada svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje obiteljske fotografije. Sretna obitelj nedavno je bila i na svom prvom putovanju u Rovinju.  Nakon kratkog predaha vratili su se u Zagreb u svoje obiteljsko gnijezdo, a ponosna majka pohvalila se i dječjom sobom koju je uredila za Blooma. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

 "Bloom room", napisala je pjevačica u opisu videa koji prikazuje preslatko uređenu dječju sobu prepunu personaliziranih detalja poput slikovnice ''Kako je Bloom došao na svijet'', oznake za vrata od sobe na kojoj je zlatnim slovima ispisano ime ''Bloom'', te mirisnih svijeća s natpisom ''Dobro došao Bloom''.  U komentarima su joj se odmah javili oduševljeni pratitelji, a komentar je ostavila i poduzetnica Snježana Mehun.  "Maja Šuput mamaaa dakle koji nivo obožavanja! Ja sam pretjerivala, ali ti si pobijedila", poručila joj je poduzetnica koja ima 25-godišnjeg sina Dinu. 

VIDEO: Vinko Ćemeraš bio je gost Večernjakove desetke

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

ČS
Čuvaj se senjske ruke
19:59 09.05.2021.

Još jedan plaćeni oglas. Nema svadbi, pa da se ne zaboravi ova, kako se za takve kaže?

JO
Jose Oklahoma
20:43 09.05.2021.

Što ne izvijesti kad prdne smradno? Ionako je njezin privatni život javna prćija.

SK
skupiduša
21:20 09.05.2021.

Ova već stvarno iskače iz pastete, dosadna je i naporna, kao da nitko više nije rodio osim nje. Cisti primitivizam i i budalastina!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije