Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRISTINA ŠALINOVIĆ

Teško priznanje naše trudne manekenke na Majčin dan: 'Svaka igla, svaka tableta bila je vrijedna'

Foto: Instagram
1/8
09.05.2021.
u 11:00

Bivša hrvatska manekenka početkom travnja obznanila je da sa zaručnikom Enricom Miglioratijem čeka prvo dijete.

Naša manekenka s adresom u Milanu Kristina Šalinović otvorila je dušu povodom Majčinog dana. Uz fotografiju na kojoj ističe ponosno trudnički trbuh, opisala je teškoće prilikom zatrudnjivanja.

- Sretan Majčin dan. Nakon skoro četiri i pol godine čekanja mogu izreći ovu rečenicu bez da se rasplačem. Svaka igla, svaka tableta, svaka žrtva definitivno je bila vrijedna. I zato, ove godine slavim tebe, da baš tebe - započela je emotivnu objavu u kojoj se obratila svima koji se bore s osnutkom obitelji.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Tebe, koja već mjesecima, godinama prolaziš kroz hormonalne terapije. Propale inseminacije. Neoplođene IVF tretmane. Znaj da si užasno hrabra i jaka. Tebe, koja si kroz svoj put da postaneš majka izgubila svog anđela. Tebe, koja si morala izgurati cijelu trudnoću iako si znala da nećeš moći svoje dijete povesti kući sa sobom i da te sad čuva s anđelima. Tebe, koja u tišini trpiš i patiš jer znaš da nikad nećeš moći postati majka. Tebe, koja si primila i dala svu ljubav svijeta napuštenom djetetu. Tebe, koja si toliko to priželjkivala i napokon se dogodilo. Tebe, majko! U svim oblicima. Slavimo tebe i tvoju ljubav koju tako nesebično daješ - završila je objavu koja je naišla na veliko divljenje i odobravanje.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Inače, Kristina i tattoo majstor Enrico objavili su vijesti o zarukama početkom ožujka. Ona u Milanu živi već nekoliko godina i svoju vezu čuva daleko od očiju javnosti, a vijest o trudnoći podijelila je s pratiteljima početkom prošlog mjeseca.

- Zdravo mali čovječe! Čekamo te već jako dugo. Ne možemo dočekati da te upoznamo. Ovu objavu dugo sam odgađala, jer nisam znala što bih napisala. Onda sam se dosjetila - apsolutno ništa! Jer želimo da bude naša stvar. Stoga, dragi klijenti, ovo je kraj. Došla sam vas informirati da je došlo naše vrijeme rastanka, barem na godinu dana. Uzet ću pauzu od svega što podrazumijeva moj posao, ali ako vam treba preporuka za nekoga tko će brinuti o vašoj kosi, pomoći ću vam s tim! - poručila je Šalinović nasmijano uz video na kojem ponosno pokazuje svoj trudnički trbuh, a o dugogodišnjoj vezi s Talijanom rijetko progovara.

- Ne dijelim toliko našu priču .. samo kad je naša godišnjica ili rođendan. U posljednjih 6 godina prošli smo kroz sve .. a u posljednje vrijeme zaglavili smo u kući zajedno tri mjeseca .. i postoji nova izreka - par koji se nije rastao tijekom karantene ostaje zajedno cijeli život !! (Ili nešto slično .. ) I istina je, povezali smo se na novoj razini i otkrili smo više jedno o drugome. I nakon svih ovih sranja u kojima smo bili i kroz koja prolazimo i kroz koja ćemo prolaziti ja i dalje želim kroz to prolaziti s njim. Napokon shvaćam tu duboku i smislenu ljubav ... Čistom i pravom ljubavlju u svom životu možete SVE ostvariti - napisala je Kristina jednom prilikom uz zajedničku fotografiju.

VIDEO Nakon 24 godine veze prekinuli Danijela Martinović i Petar Grašo

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

IM
Immanuell
11:40 09.05.2021.

Sve te mainstream face koje se pale na marke i "markirane" tipove i ženske, uglavnom imaju problema s ostvarenjem osnovne biološke namjene svakog čovjeka - začeća novog života, iznošenjem trudnoće i dobivanja zdravog potomstva. Sve im je u životu podređeno naslikavanju, posebnoj prehrani, dijetama, posve odreďenim mjestima izlaska, gdje se njeguje pretvaranje i prikazivanje sebe u lažnoj stvarnosti. Godinama to naruši metabolizam i nastaju problemi. Većina se ipak uspije biološki ostvariti kao roditelji, neki na žalost nikad. Npr moja supruga i ja kad smo se odlučili na djecu, nisam je taknuo ni tri puta, već je rekla da je trudna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije