Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'luda kuća'

Maja Šuput pokazala kako se Nenad i Bloom igraju: 'Kod nas doma ne znaš tko je dijete'

Foto: Instagram
1/9
03.12.2022.
u 15:00

U videu se vidi kako su se Majin suprug Nenad i sin Bloom družili, a pjevačica je odlučila snimiti situaciju.

Glazbenica Maja Šuput Tatarinov često nastupa, a možemo je gledati i kao članicu žirija showa 'Supertalent'. Maja je poznata radoholičarka, a svaki svoj slobodan trenutak pokušava iskoristiti družeći se sa svojom obitelji. Tako se često na njezinim profilima na društvenim mrežama mogu vidjeti fotografije i videa na kojima se druži sa sinom Bloomom i suprugom Nenadom. Ovoga puta, Maja je pokazala kako su se Nenad i Bloom družili u kući.

- Kod nas doma ne znaš tko je dijete. Luda kuća 0-24 - napisala je pjevačica pored videa u kojem se vidi kako se Nenad i Bloom igraju. Maja je na ovaj način pokazala i dio svog luksuzno uređenog stana, točnije prostranog dnevnog boravka i blagovaonice.

Foto: Instagram screenshot
Inače, Maja pokazuje i kako Nenad i ona sa svojim sinom često zajedno putuju. Tako je maleni već posjetio brojne destinacije. Pjevačica često govori da je Bloom navikao na putovanja te da ga u avionima stjuardese obožavaju. Malena obitelj nedavno je otputovala u Dubai gdje su uživali u odmoru te druženju s najmilijima.

Pjevačica je tada odlučila i rekreirati fotografiju koju je snimala dok je bila trudna. Na fotografiji, pjevačica stoji u crnom badiću na pješčanoj plaži, a njezin suprug u bijelim kupaćima kleči pored nje. Razlika na prvoj i drugoj fotografiji je to što na prvoj fotografiji Nenad ljubi Majin trudnički trbuh, dok na drugoj pjevačica drži njihovog sina Blooma.

VIDEO Ivana Knoll pozirala na plaži u Dohi i otkrila kako se nosi s titulom najseksi navijačice

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

KO
kom
16:13 03.12.2022.

Dosta više ove osobe. Zar nemate drugih tema. Na primjer, kako pomoći ljudima koji kopaju po smeću da se prehrane.

Avatar Cohen
Cohen
16:45 03.12.2022.

Katastrofa! Jedino dijete i jedini roditelji u Hrvatskoj !

NE
Neon
18:57 03.12.2022.

Sada vise nema ni boca u smecu za te jadne ljude kojima je to bila jedina zarada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije